US3R . 25 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 (edytowane) . Edytowane 7 grudnia 2021 przez US3R . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huert2007 50 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 " ### NIE ZEZWALAM NA EDYCJE, UŻYWANIE, SPRZEDAWANIE, UDOSTĘPNIANIE TEGO KODU ### " To po co wgl ten kod udostępniasz? XD Jak to bait to ok, a jak nie, to wyjdź i nie wracaj, plz. Skrypt do napisania w kilka minut 3/10 US3R . i LloydPL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 Nie patrząc w kod dostaję jakiegoś ataku. Notyfikacja o ja pier... Udostępniasz coś, żeby nikt tego nie używał? Kod do napisania w 30 sekund a ty dajesz do niego licencje? Serio wierzysz w to, że ktoś 1. Użyje tego skryptu. 2. Zrobi to dopiero za twoją zgodą? "Jest 4 rodzaje notyfikacji:" Na przyszłość: 1. Naucz się pisać po polsku. 2. Naucz się pisać skrypty. 3. Naucz się je publikować. 4. Publikuj skrypty. US3R . i kanafu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 (edytowane) ### NIE ZEZWALAM NA EDYCJE, CZYTANIE, CYTOWANIE, UDOSTĘPNIANIE TEJ WYPOWIEDZI### Jeżeli chcesz użyć tej wiadomości za sprawą licencji, zgłoś się do mnie poprzez list wysłany gołębiem pocztowym na adres Ambasady Niemiec w Warszawie. Podsumowując: Brak jakiejkolwiek permisji do komendy if executor is console: A co gdy chcę ją wykonać jako administrator? command /notifications [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]: (...) play raw sound "random.click" at arg-4 with pitch 1 volume 5 set action bar of arg-3 to "&8[&c✘&8] &7%coloured arg 4%" Jakim cudem puszczasz dźwięki i ustawiasz graczowi action bar skoro wszystkie argumenty są tekstem? loop all players play raw sound "random.click" at loop-player with pitch 1 volume 5 A cóż to za pomiot szatański? if arg-3 is set: A ten trzeci argument w drugiej części skryptu to jakie ma zadanie że tak zapytam? Stać i tłum robić? Czemu dźwięki nie są przypisane do każdego powiadomienia tylko dobierane losowo? (Już pomijając to że nawet nie działają) A wyświetlanie action bara to ma Skript wgrane? Od której wersji? Edytowane 31 grudnia 2018 przez ZiemniaQ Ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanafu 36 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 mój komentarz będzie wyjątkowo krótki.. 1. Skąd ja mam wiedzieć co mam napisać i co się stanie jak coś napisze? 2. Napisz jakie trzeba pobrać (Sam tego nie robię bo jestem leniwy, przekleństwo na spojlerze) 3. I oczywiście nie mogło zabraknąć "### NIE ZEZWALAM NA EDYCJE, CZYTANIE, CYTOWANIE, UDOSTĘPNIANIE TEJ WYPOWIEDZI###" 3.1 Nie zezwalam na: Edycje [skoro udostępniłeś ten skrypt to pewnie ktoś se ulepszy i ma i się nie dowiesz że to od ciebie] 3.2 To mnie rozwaliło totalnie xD nie mogę tego Przeczytać ? To mogłeś dać sam skrypt i ten napis Spoiler Uwaga przekleństwo Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler kurde balans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi