Witam! Mam pytanie - jak usunąć redukcję obrażen zbroi z danego przedmiotu? (chodzi o to, że jak dostajesz np. 5 damage bez zbroi, to z założoną zbroją również dostaniesz 5 obrażen)
Ważne jest też to, aby nie pokazywało tych "punktów pancerza" nad życiem gracza. EDIT: Może być nawet widać te "punkty pancerza", tylko niech ktoś wreszcie pomoże!
Próbowałem takie coś:
give 1 leather_helmet named with nbt "{AttributeModifiers:[{AttributeName:""generic.armor"",Name:""armor"",Amount:0,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}]}" to arg-1
I wszystko byłoby ok, lecz, gdy chcę dać tam również nazwę oraz lore przedmiotu to one się nie wyświetlają, a w dodatku w lore pokazuje:
Pytanie
Rafep 3
Witam!
Mam pytanie - jak usunąć redukcję obrażen zbroi z danego przedmiotu? (chodzi o to, że jak dostajesz np. 5 damage bez zbroi, to z założoną zbroją również dostaniesz 5 obrażen)
Ważne jest też to, aby nie pokazywało tych "punktów pancerza" nad życiem gracza. EDIT: Może być nawet widać te "punkty pancerza", tylko niech ktoś wreszcie pomoże!
Próbowałem takie coś:
give 1 leather_helmet named with nbt "{AttributeModifiers:[{AttributeName:""generic.armor"",Name:""armor"",Amount:0,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}]}" to arg-1
I wszystko byłoby ok, lecz, gdy chcę dać tam również nazwę oraz lore przedmiotu to one się nie wyświetlają, a w dodatku w lore pokazuje:
When in main hand:
When on feet:
When on legs:
When on body:
When on head:
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Edytowane przez RafepOdnośnik do komentarza
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi