KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) Cześć, oferuję wam technika i ogólnie administracje. Możecie mi pisać na PW lub pod tym postem. dlaczego akurat ja?: Głównie dlatego, że już pełniłam tą role wiele razy i nadal pełnie. Jestem miłą osobą i znam się na rzeczy. Rozpisywać się nie będę bo to nie podanie. Edytowane 20 grudnia 2018 przez KolorowyMleczyk bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Coś o sobie, dlaczego akurat ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 mam dla ciebie arcy trudne zadanie a mianowicie napisz mi skrypt (oczywiście że LuckyPotato pierwszy to napisał pod czyjimś postem.) : - Napisz działający skrypt - Składający się z więcej niż 3 linijki - Ma istnieć komenda "marcheweczka" - po ktorej wpisaniu otwiera się gui, sloty od 1 do 30 mają zawierać 60% ziemniaków a 40% marchewek powodzenia Addiss9, Jeste, Blak i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeste 15 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 @MrCarrot Wow! Ale trudne... Umiem to zrobić w 5 minut. Ale nie jestem @KolorowyMleczyk xD Ale + za to że jesteś trollem xD. CsSkroublee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 59 minut temu, Jeste napisał: @MrCarrot Wow! Ale trudne... Umiem to zrobić w 5 minut. Ale nie jestem @KolorowyMleczyk xD Ale + za to że jesteś trollem xD. Ja tez Umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 24 minuty temu, KolorowyMleczyk napisał: Ja tez Umiem To dlaczego nie zrobiłeś a rzuciłeś słowo... Napisz a sprawdzimy i ocenimy Twoje umiejętności jako Technik. CsSkroublee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 6 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 W dniu 20.12.2018 o 15:57, MrCarrot napisał: mam dla ciebie arcy trudne zadanie a mianowicie napisz mi skrypt (oczywiście że LuckyPotato pierwszy to napisał pod czyjimś postem.) : - Napisz działający skrypt - Składający się z więcej niż 3 linijki - Ma istnieć komenda "marcheweczka" - po ktorej wpisaniu otwiera się gui, sloty od 1 do 30 mają zawierać 60% ziemniaków a 40% marchewek powodzenia Już dawno zrobiłam, ale pomyliły ci się działy więc nie dam ci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 7 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2019 @KolorowyMleczyk, nie owijaj w bawełnę, bo dobrze wiemy, że nie umiesz napisać tego skryptu, a gdybyś umiała, to byś go tu wstawiła, a nie dyskutowała o działach. Dodatkowo nic nie napisałaś o sobie, jeden kontakt. Moim zdaniem to albo jest jakiś żart, albo prośba o współpracę, która nigdy się nie zawrze. Pozdrawiam. jaku49 i nwse 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 12 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 12:58, LjayPL789 napisał: @KolorowyMleczyk, nie owijaj w bawełnę, bo dobrze wiemy, że nie umiesz napisać tego skryptu, a gdybyś umiała, to byś go tu wstawiła, a nie dyskutowała o działach. Dodatkowo nic nie napisałaś o sobie, jeden kontakt. Moim zdaniem to albo jest jakiś żart, albo prośba o współpracę, która nigdy się nie zawrze. Pozdrawiam. Wręcz przeciwnie jest na moim serwerze i przetestowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi