AdeeK211555 2 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Witam potrzebowałbym by ktoś dopisał mi ze jak gracz sie wyloguje to dostanie bana kod: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gredier 14 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Nie znam się tak na skryptach, ale mogę podpowiedzieć z wiedzy programowania czy to w javie, czy to webowego. Musisz utworzyć event, który będzie robił coś podczas opuszczenia serwera, czyli w twoim wypadku - dawać bana. Jeżeli ma być to na pvp, to zrób, aby gracz nie mógł się wylogować przez X sekund. przeglądając api skripta: on quit: //Tutaj wykonywanie komendy banowania i dodaj zmienną, która będzie dla każdego gracza zmienna, np: - wpisujesz /sprawdź nick - graczowi nick zmienia zmienna z false na true - jeżeli ma true to w on quit sprawdź to i wykonaj komendę. kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Podczas eventu on quit sprawdzaj czy gracz jest sprawdzany za pomoca zmiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 dodaj uuid gracza do zmiennej grupowej utworzonej wcześniej, np. {sprawdzani::*} add player's uuid to .. a potem sprawdzaj tylko czy zmienna zawiera uuid gracza kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdeeK211555 2
Witam potrzebowałbym by ktoś dopisał mi ze jak gracz sie wyloguje to dostanie bana
kod:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi