Taesiuu 2 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Witam ;D Potrzebuję pilnie skriptu do sprawdzania ile na koncie mamy waluty, za która kupujemy rangi w sklepie GUI. I również potrzebuję płeć też na GUI (by było kompatybilne z marry reloaded, by przez niego nadało płeć). Obecnie swój skript na płeć poprzez GUI mam, tylko nie umiem zrobić, by nadawało tą płeć. Chyba raczej to są proste rzeczy, jak dla was. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 1. Jeżeli chodzi o walutę Vault to - player's balance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taesiuu 2 Opublikowano 16 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 9 minut temu, stefanik11 napisał: 1. Jeżeli chodzi o walutę Vault to - player's balance Niestety nie wiem, jak mogę to dodac ;X, co dokładniej wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 Tak jak napisał @stefanik11.. Jeżeli tą walutą jest waluta z pluginu Vault, wtedy jest od tego player's balance przykład: command /kasa: send "Twoj stan konta: %player's balance%" to player //Nie wiem czy kod jest napisany dobrze, z tego względu gdyż nie pamiętam kiedy ostatni raz pisałem cokolwiek Jeżeli natomiast chcesz mieć swoją walutę serwerową (mowa o skrypcie) wtedy musisz stworzyć zmienną, w której będzie przechowywany stan konta gracza. Wtedy przy próbie zakupu czegokolwiek z sklepu gui skrypt musi powołać się na tą zmienną, sprawdzić, czy gracz ma wystarczający stan konta, jeżeli nie, to jest odmowa, a jeżeli tak, to stan konta jest zmniejszany, a wybrany przedmiot dodany do ekwipunku Jeżeli potrzebujesz pomocy śmiało możesz pisać w prywatnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folks1337 2 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 tia, masz tu skrypt na płcie command /plec [<text>]: trigger: close player's inventory open chest with 1 row named "&8» &6Wybór Płci" to player wait 1 tick set player's inventory's slot 1 to blue wool named "&8» &1Mężczyzna" with lore "&8» &1Wybiera płeć mężczyzny." set player's inventory's slot 2 to pink wool named "&8» &dKobieta" with lore "&8» &dWybiera płeć kobiety." on inventory click: if inventory's name is "&8» &6Wybór Płci": if clicked slot is 1: cancel event set {mezczyzna::%player%} to true set {kobieta::%player%} to false if clicked slot is 2: cancel event set {mezczyzna::%player%} to false set {kobieta::%player%} to true on chat: if {mezczyzna::%player%} is true: cancel event loop all players: send "&1Mezczyzna &8| &b%player% &8» &f%coloured message%" to loop-player if {kobieta::%player%} is true: cancel event loop all players: send "&dKobieta &8| &b%player% &8» &f%coloured message%" to loop player Jak chcesz też rangi to pisz do mnie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Taesiuu 2
Witam ;D
Potrzebuję pilnie skriptu do sprawdzania ile na koncie mamy waluty, za która kupujemy rangi w sklepie GUI.
I również potrzebuję płeć też na GUI (by było kompatybilne z marry reloaded, by przez niego nadało płeć).
Obecnie swój skript na płeć poprzez GUI mam, tylko nie umiem zrobić, by nadawało tą płeć.
Chyba raczej to są proste rzeczy, jak dla was.
Bardzo proszę o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi