Prezentacjatest 11 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 (edytowane) Puszukuje kogos KTO UMIE ROBIC gRAFIKI/TRAILERY! Edytowane 9 grudnia 2018 przez LjayPL789 Dodaje odpowiedni prefix. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 Osobiście polecam osoby: Crepsu oraz Pevson, sam u nich coś kupowałem i jeszcze nigdy się nie zawiodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 omg youtube.com i jedziesz. 1337envy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 13 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2018 Ziomek czy ty naprawdę o każda głupia rzecz musisz się pytać? Wchodzisz na yt wpisujesz trailery na zamówienie i tyle w temacie przyklady: groovyvisuals crepsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 15 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 W dniu 13.12.2018 o 13:07, 1337envy napisał: Ziomek czy ty naprawdę o każda głupia rzecz musisz się pytać? Wchodzisz na yt wpisujesz trailery na zamówienie i tyle w temacie przyklady: groovyvisuals crepsu jest ktos taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 30 minut temu, Prezentacjatest napisał: jest ktos taki? Jest, polecam też moje usługi na kanale kiltyp_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi145 43 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 (edytowane) Tak jak inni wymienili, można zapisać się na konkurs lub wyszukać na YouTube: "Trailery na zamówinie" No nie wiem. Może tu? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lub jak tam ktoś woli (XD) zrobić własny (super strona ) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 grudnia 2018 przez Gabi145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 15 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 34 minuty temu, Gabi145 napisał: Tak jak inni wymienili, można zapisać się na konkurs lub wyszukać na YouTube: "Trailery na zamówinie" No nie wiem. Może tu? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lub jak tam ktoś woli (XD) zrobić własny (super strona ) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 1 godzinę temu, Prezentacjatest napisał: jest ktos taki? nie proszę niech mi ktoś jakiś sznur przyniesie.. groovyvisuals halo? osoba która tworzy trailery dla najlepszego serwera mediumhc w Polsce "CraftCore" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi