Uzi 20 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Witam, Korzystam z pluginu skins restorer i nie wiem jak zablokować dostęp graczy do tej komendy ktoś coś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Najlepiej uprawnienie. Albo SK + uprawnienie on command: if command is "komenda": if player has permission "skins": stop else: cancel event send " &6Nie ma takiej komendy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cubixor 7 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Nie wiem po co robić skrypt na tak prostą rzecz. Lepiej jeśli używasz jakiegoś pluginu na permisje dodaj do grupy zwykłego gracza permisję: -skinsrestorer.playercmds Jest to permisja na komendy /skin <nazwagracza> i /skins. Jeśli do jakiejkolwiek permisji dodasz na początku "-" to zostanie ona wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 8 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Cubixor napisał: Nie wiem po co robić skrypt na tak prostą rzecz. Lepiej jeśli używasz jakiegoś pluginu na permisje dodaj do grupy zwykłego gracza permisję: -skinsrestorer.playercmds Jest to permisja na komendy /skin <nazwagracza> i /skins. Jeśli do jakiejkolwiek permisji dodasz na początku "-" to zostanie ona wyłączona. Nope, wywala błąd Plugin jest na bungeecord i tak jakby każdy może z niego korzystać Edytowane 8 grudnia 2018 przez Uzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uzi 20
Witam,
Korzystam z pluginu skins restorer i nie wiem jak zablokować dostęp graczy do tej komendy ktoś coś podpowie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi