[email protected] 2 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 Cześć. Mam problem z komendami, wiadomościami JSON - mam SkQuery najnowszą wersje, WildSkript oraz Skript i nie działa mi np.: command /json: trigger: send json "Zwykla widomosc." to player Wyskakuje: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Co dziwne, pokazuje 0 błędów, w czym problem? (dodam jeszcze że przy innych komendach z np. wykonywaniem jakiejś komendy w json też to się pojawia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoLoDavcio 2 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 command /json: trigger: send "Zwykla widomosc." Powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 SkQuery już nie wspiera send json'a. Użyj innych dodatków takich jak; json.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 W dniu 7.12.2018 o 00:47, YoLoDavcio napisał: command /json: trigger: send "Zwykla widomosc." Powinno działać Tylko ze mi chodzi o wiadomosc JSON a nie zwykla komende z wiadomoscia. W dniu 7.12.2018 o 09:13, LjayPL789 napisał: SkQuery już nie wspiera send json'a. Użyj innych dodatków takich jak; json.sk Gdy wgram json.sk do folderu Skript > scripts, usuwam SkQuery i powinno dzialac? W dniu 7.12.2018 o 09:13, LjayPL789 napisał: SkQuery już nie wspiera send json'a. Użyj innych dodatków takich jak; json.sk Nadal nie działa wyskakuje błąd w tym skrypcie json (już go próbowałem wcześniej): Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edit: gry wgram jsona (mam tez skquery) nadal jest ten sam blad... Łączę... Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Przeżuć się na wersję Skripta 2.2+ Dodatkowo wyłącz skrypt json (3).sk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 8 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Temat zamknięty, wgrałem Skript 2.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Cześć. Mam problem z komendami, wiadomościami JSON - mam SkQuery najnowszą wersje, WildSkript oraz Skript i nie działa mi np.:
command /json: trigger: send json "Zwykla widomosc." to player
Wyskakuje:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Co dziwne, pokazuje 0 błędów, w czym problem? (dodam jeszcze że przy innych komendach z np. wykonywaniem jakiejś komendy w json też to się pojawia)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi