skript.pl 140 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Użytkownik @boleknowak dodał nowy wniosek: Wtyczka na zakładki Kazali tu pisać to piszę. Proponuje tą aplikację Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! bo po co zawalać przeglądarkę? Tak samo nie każdy chce pokazywać, że coś obserwuje. Pewnie większość do tego podejdzie sceptycznie, ale pomyślcie o możliwościach, np. zakładki na telefonie, wygoda i inne. (wiedziałem, że Libter sceptycznie podejdzie, ale cóż) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 3 minuty temu, skript.pl napisał: Proponuje tą aplikację Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! bo po co zawalać przeglądarkę? Tak samo nie każdy chce pokazywać, że coś obserwuje. Bo po co korzystać z wbudowanych funkcji przeglądarki, bo nie każdy chce pokazywać... to bardzo kiepskie argumenty na wydanie jakiejkolwiek kwoty. A poza tym przekonaj mnie, że ten checkbox nie wystarczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 1 minutę temu, Libter napisał: A poza tym przekonaj mnie, że ten checkbox nie wystarczy: myślę, że wnioski.skript.pl także nie jest potrzebne, bo można to wykonać w silniku forum, tworząc np. działy. no, ale cóż. to Twoje forum, rób sobie z nim co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Teraz, boleknowak napisał: myślę, że wnioski.skript.pl także nie jest potrzebne, bo można to wykonać w silniku forum, tworząc np. działy. no, ale cóż. to Twoje forum, rób sobie z nim co chcesz. Idź pisać głupoty gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 140 Opublikowano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi