CsSkroublee 9 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 (edytowane) Witam, tak jak w tytule, więcej informacji na pw, lub na discordzie Zapraszam na - pw na forum, - lub discorda: csskrouble ;v#2681 Dlaczego akurat ten serwer? Witaj, mam na imię Patryk mam 14 lat, i robię serwer o trybie Megadrop, lecz nie posiadam na niego środków ;/ Serwer będzie posiadał autorskie skrypty, oferuję miłą atmosferę, dostęp do całego serwera, oraz wyróżnienie na discordzie serwerowym. Czego oczekuję? - 50 zł PSC najlepiej paypal, aby zakupić VPSa, lub Serwer na hostingu w zależności od wyboru sponsora, Edytowane 1 grudnia 2018 przez CsSkroublee dodalem rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 Na zwyklego megadropa kolego nic raczej nie znajdziesz xD Dodaj informacje o serwerze (dokladniej, czy sa jakies wyrozniajace nowosci, czy masz juz jakis sposob na rozpromowanie serwera oraz dodaj wiecej informacji o sobie.) - jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 Nie polecam użytkownika próbował dostać się u mnie na technika powiedział "Nie" a on dalej prosił o rangi dostał ostrzeżenie zaczął wyzywać i opuścił discorda. Dodam także że nie wiadomo ile ma lat na każdym forum i innym osobą mówi coś innego waha się to od 11 do 17. Nie polecam. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 2 godziny temu, CsSkroublee napisał: tutaj na razie nic nie piszę. Zero informacji na co sponsora.... po co robisz serwer skoro nie masz środków na jego utrzymanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsSkroublee 9 Opublikowano 1 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 3 godziny temu, jaku49 napisał: Zero informacji na co sponsora.... po co robisz serwer skoro nie masz środków na jego utrzymanie? Zedytowałem post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi