Piotr12345YT 8 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Witam, Chciałbym poprosić o skrypt, gdy wejdziesz na serwer to tam gdzie gracz stoi to żeby fajewerki się wystrzeliły chyba mnie rozumiecie ? Z góry dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Proszę: on join: launch creeper firework colored green at player Briks i kapi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr12345YT 8 Opublikowano 27 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 18 godzin temu, Magiczny_Miki napisał: Proszę: on join: launch creeper firework colored green at player Nie działa pisze: Can't understand this condition/effect: launch creeper firework colored green at player (Wejscie.sk, line 8: launch creeper firework colored green at player') Pomożesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Piotr12345YT napisał: Nie działa pisze: Can't understand this condition/effect: launch creeper firework colored green at player (Wejscie.sk, line 8: launch creeper firework colored green at player') Pomożesz ? Bardzo przepraszam. Zapomniałem, aby dodać timed 1 lub więcej. Łap poprawiony skrypt: on join: launch ball large firework colored red at player timed 1 launch ball large firework colored blue at player timed 1 launch ball large firework colored yellow at player timed 1 launch ball large firework colored purple at player timed 1 Trochę poprawiłem i dałem więcej fajerwerek żeby efekt był lepszy . Edytowane 27 listopada 2018 przez Magiczny_Miki Piotr12345YT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr12345YT 8 Opublikowano 29 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 Działa dzięki wielkie. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piotr12345YT 8
Witam,
Chciałbym poprosić o skrypt, gdy wejdziesz na serwer to tam gdzie gracz stoi to żeby fajewerki się wystrzeliły chyba mnie rozumiecie ?
Z góry dzięki
.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi