Skocz do zawartości

.

KsawoX

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecam, ten cały "lider" ma okolo 11 lat, nie potrafi zrobic podstawowych rzeczy w skrypcie, a wymaga znajomosc javy w ktorej pewnie jeszcze nigdy nic nie napisal XD, nie wie do czego sluzy bungeecord i mial problem z napisaniem "bungeecord", wymyslal jakies "bungecoord" XD generalnie rakowisko, reszty ekipy nie znam, ale skoro sie tutaj pewnie jeszcze w tym watku nie udzielili to:
a) nie ma zadnej ekipy i tylko cwaniakuje XD
b) ma jakas ekipe ktora nie jest zadowolona z jego "liderstwa XD" i nic pod tym watkiem nie napisali

https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199382

1 minutę temu, featherPlayer napisał:

Nie polecam, ten cały "lider" ma okolo 11 lat, nie potrafi zrobic podstawowych rzeczy w skrypcie, a wymaga znajomosc javy w ktorej pewnie jeszcze nigdy nic nie napisal XD, nie wie do czego sluzy bungeecord i mial problem z napisaniem "bungeecord", wymyslal jakies "bungecoord" XD generalnie rakowisko, reszty ekipy nie znam, ale skoro sie tutaj pewnie jeszcze w tym watku nie udzielili to:
a) nie ma zadnej ekipy i tylko cwaniakuje XD
b) ma jakas ekipe ktora nie jest zadowolona z jego "liderstwa XD" i nic pod tym watkiem nie napisali

Widzę kolejny aspekt twojej osoby.
Tak więc, po pierwsze nie mam 11 lat - a nawet gdybym miał to co z tego, skoro i tak w tym wieku byłem bardziej rozgarnięty niż ty?
Po drugie na jakiej podstawie śmiesz twierdzić że nie wiem do czego służy "bungeecord", to że źle napisałem jego nazwę z powodów takich że jestem zajęty to jeszcze nic nie znaczy.

Odnośnie "nie ma żadnej ekipy", po co mieliby pisać pod wątkami, skoro są dużo bardziej "ogarnięci" niż twoja osoba.
Nie wypowiadam się więcej, bo szkoda mojego czasu, jedynie wstawię SS z prywatnej wiadomości twojego "ogarnięcia".
Jeden tylko bo nie chce mi się wrzucać reszty np. ostatniej odpowiedzi "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

IKL1Y4G.png

https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199387

Jeśli chce ktoś rozmowę, jak @KsawoX bardzo lizał mi du*ę żeby ze mną współpracować a gdy mu powiedziałem, że szukam kogoś z większym doświadczeniem to mało co się nie popłakał to zapraszam na priv. Jak będzie dalej udawać debila to wstawię na publika, bo nie mam czasu na użeranie się z dzieckiem.

@KsawoX

https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199390

Więcej razy mnie oznacz co bym czasem nie przeoczył twojego ilorazu inteligencji.
Płacze, ale płacze ze śmiechu jak widzę twój poziom XDD

Pisz co chcesz, wstawiaj gdzie chcesz - za takie pierdoły przekonasz się co możesz osiągnąć.
Więcej z tobą nie piszę bo to nie ma najmniejszego sensu. Powodzenia.

Edytowane przez KsawoX
https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199393

Rowniez nie polecam ekipy KsawoX ! Odezwalem sie do nich na ich discordzie i zostalem wysmiany i ze niby nic nie ogarniam itp a z tego co widze to fetherPlayer przedstawil doowody ze to wlasnie oni nic nie umiehja ; )

fetherPlayer napisalem na prywatnej wiadomosci podeslij mi to nagranie dam znac jak obejrze .

hhaha ! fetherplayer podeslal mi to nagraie i faktycznie 11 latek z tego typa ;> beeka

nie polecma podwojnie !

https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199395

1 godzinę temu, Kreepy_1337 napisał:

Rowniez nie polecam ekipy KsawoX ! Odezwalem sie do nich na ich discordzie i zostalem wysmiany i ze niby nic nie ogarniam itp a z tego co widze to fetherPlayer przedstawil doowody ze to wlasnie oni nic nie umiehja ; )

fetherPlayer napisalem na prywatnej wiadomosci podeslij mi to nagranie dam znac jak obejrze .

Generalnie na samym początku chciałem Ci oznajmić, że ortografia nie boli i każdy może ją stosować, ale to nie istotne.Generalnie, piszesz, że nie polecasz ekipy KsawoX, może cofnijmy się o kilka dni wcześniej, kiedy pewien legendarny budowniczy pojawił się w godzinach wieczornych.I powiedział "przyszedłem na rekrutację", po czym wysłał studnie 6x6 z desek(ale nie smućmy się moi kochani, praca miała być zrobiona szybko, a dla osoby takiej jak @Kreepy_1337 było to prawie 7min) kiedy zobaczyliśmy tę zdjęcie oniemieliśmy na początku.Chłop przychodzi na rekrutację do ekipy tworzenia serwerów i wysyła studnie, i mówiłeś, że inspirowałeś się piramidą.Chłopie!Piramida nie jest z drewna tylko co najwyżej z piaskowca, masz problemy z rozróżnianiem kolorów?Napisaliśmy Ci wyraźnie, że dostaniesz szansę kiedy poprawisz się, bo byłeś po prostu bezużyteczny(nazwijmy rzeczy po imieniu), nie miałeś jakiegokolwiek pojęcia o budowaniu i przyszedłeś do nas i robiłeś jakieś fochy, kiedy zaczęliśmy coś do Ciebie pisać to Ty napisałeś "Dobra, siema".Czego teraz oczekujesz?

14 minut temu, Kreepy_1337 napisał:

nie polecma podwojnie !

Ehh, powtórzę podwójnie "ortografia nie boli"

14 minut temu, Kreepy_1337 napisał:

hhaha ! fetherplayer podeslal mi to nagraie i faktycznie 11 latek z tego typa ;> beeka

Tak wgl, to napisałeś nam, że masz 11 lat, a teraz dyskryminujesz za wiek?Nie rozumiem osób, które wymagają coś od innych, a sami niczego sobą nie reprezentują.

Nie wiem czy w takim przypadku, Twój głos ma teraz jakiekolwiek znaczenie.Chcesz kogoś zniszczyć, a nawet nie potrafisz napisać 1 zdania bez błędów.

2 godziny temu, KsawoX napisał:

Odnośnie "nie ma żadnej ekipy", po co mieliby pisać pod wątkami, skoro są dużo bardziej "ogarnięci" niż twoja osoba.
Nie wypowiadam się więcej, bo szkoda mojego czasu, jedynie wstawię SS z prywatnej wiadomości twojego "ogarnięcia".

Ogólnie nie wiem jak wyglądała Wasza "relacja" i z tym lizaniem, ale sobie to daruję przy pisaniu wypowiedzi.

2 godziny temu, featherPlayer napisał:

Generalnie, sytuacja tak jak Pana dorosłego z góry, ortografia nie boli, jeżeli jesteś już i starasz się nad kimś wygrać to nie zachowujesz się jak on, bo to na pewno nie podziała na forach.Ale nie które rzeczy są całkiem zabawne i w sumie uśmiechnąłem się kilka razy xd

Jeśli chce ktoś rozmowę, jak @KsawoX bardzo lizał mi du*ę żeby ze mną współpracować

Jak będzie dalej udawać debila to wstawię na publika, bo nie mam czasu na użeranie się z dzieckiem.

@KsawoX

2k18 tak dorośli wyjaśniają się i dają przykład dzieciom.Pozazdrościć 

https://skript.pl/temat/30469--/#findComment-199405

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...