Wiem że temat stary, lecz gdy mam skrypt na banowanie to jak zrobic jak ktos dolacza na serwer ze go kickuje gdy wartosc "Zbanowany" jest ustawiona na "tak" ?
command /ban [<offlineplayer>] [<text>]:
trigger:
if player has permission "cs.ban":
add "Zbanowany przez: %player%" to yaml list "Ban.KTO" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml"
add "Zbanowany: w roku %year%, miesiac %month%, w dniu %day% o godzinie %hour%:%minute%" to yaml list "Ban.KIEDY" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml"
add "Zbanowany za: %arg-2%" to yaml list "Ban.POWOD" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml"
set yaml value "Zbanowany" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml" to "tak"
broadcast "&8» &3Administrator &c%player% &3zbanowal permamentnie &c%arg-1% &3za &c%arg-2%&3."
kick player due to "&7Zostales zbanowany &cpermamentnie &7przez &e%player%&7!"
Pytanie
CsSkroublee 9
Wiem że temat stary, lecz gdy mam skrypt na banowanie to jak zrobic jak ktos dolacza na serwer ze go kickuje gdy wartosc "Zbanowany" jest ustawiona na "tak" ?
command /ban [<offlineplayer>] [<text>]: trigger: if player has permission "cs.ban": add "Zbanowany przez: %player%" to yaml list "Ban.KTO" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml" add "Zbanowany: w roku %year%, miesiac %month%, w dniu %day% o godzinie %hour%:%minute%" to yaml list "Ban.KIEDY" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml" add "Zbanowany za: %arg-2%" to yaml list "Ban.POWOD" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml" set yaml value "Zbanowany" from file "plugins\Baza\ban\%arg-1%.yml" to "tak" broadcast "&8» &3Administrator &c%player% &3zbanowal permamentnie &c%arg-1% &3za &c%arg-2%&3." kick player due to "&7Zostales zbanowany &cpermamentnie &7przez &e%player%&7!"wydzielam do osobnego wątku
Notatka dodana przez Ixidi
https://skript.pl/temat/30467-pobieranie-warto%C5%9Bci-z-pliku-yaml/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi