krytyYT 37 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 Witam, mam taki błąd w skrypcie i nie wiem co ja mam wpisać tam jak nie %player%. Poproszę o jak najszybszą pomoc! every minute: add 1 to {delay.kitsponsor.%player%} add 1 to {delay.kitvip.%player%} add 1 to {delay.kitsvip.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 Masz 2 możliwości 1. Dodawanie 1 tylko dla graczy online 2. Dodawanie 1 dla wszystkich którzy znajdują się w zmiennej W sposobie drugim w komendzie musisz dodać gracza gdy weźmie jakiś kit, ja dałem tylko przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krytyYT 37 Opublikowano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 ok Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krytyYT 37
Witam, mam taki błąd w skrypcie i nie wiem co ja mam wpisać tam jak nie %player%. Poproszę o jak najszybszą pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi