Skocz do zawartości

WESTPVP.PL - SERWER PVP | BLAZINGPACK 1.8.8

kosiaraaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym przedstawić serwer WESTPVP.PL - jest to serwer PVP, z bardzo doświadczoną Administracją. Ten serwer istnieje już ponad 2 lata. Na serwerze posiadamy paczkę BlazingPack 1.8.8 przeciwko graczy na niedozwolonych modyfikacjach. Posiadamy 7 trybów w tym PRACTICE, który jest bardzo rozbudowany. Zapraszamy każdego na nasz serwer spróbować swoich sił w PVP :D. Robimy częste eventy 1 vs 1, 2 vs 2 czy też inne pomysły. Jeszcze raz zapraszam każdego na nasz serwer.

1. czy ty w ogóle czytałeś jak powinna być napisana prezentacja takiego serwerwa? 2. nie macie żadnej paczki blazingpack tylko macie na niego plugin (z neta) ;) 3.paczka pluginów jest z neta 4. tryby są zrobione słabo tak samo jak i mapy 5. mapy są w większości skopiowane z innych serwerów to wszystko dzięki i nie polecam ;) 

Edytowane przez 1337envy

4 minuty temu, kosiaraaa napisał:

Polecam najpierw wejść na serwer i sprawdzić, po 2 paczka jest od samego Invicjusza - Właściciela paczki. Jeżeli nawet nie wszedłeś na serwer to proszę się nie wypowiadać :)

oj żebyś wiedział że wszedłem ;) 

wiem kim jest invicjusz i wiem że na pewno nie dałby paczki takiemu serwerowi poza tym prezentacja jest nieestetyczna 

Edytowane przez 1337envy

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...