_MicX_ 51 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak jeden post napisany, że wstawiłem nie działający skrypt może działać na nie korzyść serwera. Zedytowałem post po to, aby wstawić działający kod. Minutę po otrzymaniu warna miałem już gotowy skrypt. @BrixNW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Usunąłeś treść, chodzi o ten post Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zrobiłem wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MicX_ 51 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 O tym wiem za który post otrzymałem warna, tylko nie otrzymałem odpowiedzi, jak ten jeden post działa na niekorzyść serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Warn został nadany zgodnie z zasadami które panują na naszym forum. Jeżeli byś doczytał notkę zostawioną przez moderatora, czyli: "Zamiast usuwać treści na własną rękę poproś moderatora o ukrycie postów lub przeniesienie tematu do kosza." byś wiedział o co chodzi. Takie działanie jest na szkodę forum (a nie serwera) ponieważ użytkownicy już nie mogą zobaczyć zawartości danego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 Jak wyżej, odwołanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi