Skocz do zawartości

E-Craft.PL - Solarix RPG

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, XANT3R napisał:

Widzę, zbiorowisko hejterów hejtuje tutaj każdy serwer, więc tak kilka słów za E-Craftem:

- SkinRestorer, gdy Mojang coś pozmienia po prostu się crashuje i nie da się przerobić pluginu z dnia na dzień, bo ten pobiera dane ze strony Mojangu, a same API nie jest zdobywalne na pstryk palca, trzeba do niego dojść metodą prób i błędów. Jedyne rozwiązanie to wywalić plugin do czasu jego naprawy przez autora. Osoby piszące przerób plugin, to po prostu idioci, którzy nie znają się na robieniu serwerów.

- Nie skonfigurowane wiadomości Essentials o boże .... a może komuś odpowiadają obecne kolorki i ma gdzieś ich zmienianie?! Może komuś też odpowiada domyślny kit podstawowy?!

- Ma premium, ale lata ze Stevem? Chciałbym dodać że plugin SkinRestorer działa także na administatora serwera i jeśli tego pluginu nie ma, to administator też nie będzie miał skina tylko steva :P

- Wyraźnie widać, że g*wnoburza jest kręcona z innego powodu oni tym sposobem chcą zdobyć ludzi na budowany przez siebie serwer wypowiadając się w każdym temacie soczystym hejtem .....

- Cóż dla nich nawet plugin taki odpowiadający za komendę /pomoc to skrypt, co najlepsze jeden z nich wmówił że mam skrypty nie posiadając pluginu Skript  także tyle z ich znajomości serwerów xD

- [Ironia Mode] Do wisieńki na torcie brakuje zazdrości, że zbudowaliście zajebistą mapę i że jest ona skopiowana, no tak robiąc serwer kopiuje się inny, bo administracja nie ma co robić, tylko robić kopiuj wklej, bo wklejanie budowli jest takie super wygodne. 

- Najlepiej nie mieć tu żadnego tematu z reklamą, bo w każdym jest taka g*wnoburza, ale administratorzy tego forum lubią takie g*wnoburze i nawet nikogo nie banują za to, bo po co, przecież to fajne nabijanie postów hejtem, co w tym złego, że 99% ich gadania to kłamstwa i pomówienia ..... 

I ja dostałem bana jeszcze za to xD

https://skript.pl/temat/30148-e-craftpl-solarix-rpg/#findComment-198665

Te "zajebista mapa" to nie dosłownie oczywiście, taki przytyk. Owszem były niedopracowane rzeczy z budowli, ale było to zaznaczone na spawnie, nie przeskoczysz robienia serwera w 3 osoby, z czego z 1 budowniczym, bo nikt się nie zgłasza, a Essentials zawsze zostawiałem tak jak jest i nie widziałem potrzeby go zmieniać, ale chcieli choinkowy MOTD, to dodałem choinkowy MOTD, doczepiono się /? to zablokowałem, ale tu też nie widziałem jakiejś potrzeby blokady tego, nie mam tam czegoś czego nie ma żaden inny freebuild poza paroma gierkami i dodatkami, w tym jedna gra była autorska. Ogólnie był wybór: Promować to by mieć graczy i wszystko poprawić na bieżąco po starcie 4 edycji  i żeby serwer zaczął żyć lub poświęcić miesiąc-dwa czasu na skończenie tego w 100% i stracić czas opłaconego VPSa.  Próbowaliśmy wszelkich możliwości, by nie robić serwera dla samych siebie.... nawet po starcie 4 edycji zaczęliśmy robić nowy spawn i dodawać nowe elementy, wszystko po to by przyciągnąć ludzi, a przychodzi ci ktoś i mówi, że to co jest to skopiowane z innego serwera, każdy by się wkurzył jak robi coś tyle czasu, a dostaje opinie że skopiował ... Zamiast hejtu powinno być tu co innego, jakieś wsparcie, a nie szukanie czegoś do dowalenia się, albo wmawianie czegoś czego się nie zrobiło. 

Edytowane przez XANT3R
https://skript.pl/temat/30148-e-craftpl-solarix-rpg/#findComment-198672

27 minut temu, XANT3R napisał:

Te "zajebista mapa" to nie dosłownie oczywiście, taki przytyk. Owszem były niedopracowane rzeczy z budowli, ale było to zaznaczone na spawnie, nie przeskoczysz robienia serwera w 3 osoby, z czego z 1 budowniczym, bo nikt się nie zgłasza, a Essentials zawsze zostawiałem tak jak jest i nie widziałem potrzeby go zmieniać, ale chcieli choinkowy MOTD, to dodałem choinkowy MOTD, doczepiono się /? to zablokowałem, ale tu też nie widziałem jakiejś potrzeby blokady tego, nie mam tam czegoś czego nie ma żaden inny freebuild poza paroma gierkami i dodatkami, w tym jedna gra była autorska. Ogólnie był wybór: Promować to by mieć graczy i wszystko poprawić na bieżąco po starcie 4 edycji  i żeby serwer zaczął żyć lub poświęcić miesiąc-dwa czasu na skończenie tego w 100% i stracić czas opłaconego VPSa.  Próbowaliśmy wszelkich możliwości, by nie robić serwera dla samych siebie.... nawet po starcie 4 edycji zaczęliśmy robić nowy spawn i dodawać nowe elementy, wszystko po to by przyciągnąć ludzi, a przychodzi ci ktoś i mówi, że to co jest to skopiowane z innego serwera, każdy by się wkurzył jak robi coś tyle czasu, a dostaje opinie że skopiował ... Zamiast hejtu powinno być tu co innego, jakieś wsparcie, a nie szukanie czegoś do dowalenia się, albo wmawianie czegoś czego się nie zrobiło. 

No to mogę powiedzieć, że miałeś zajebistą prezentacje (tę grafikę) :)

Edytowane przez Centurion
https://skript.pl/temat/30148-e-craftpl-solarix-rpg/#findComment-198677

• 3 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...