Medyk324 35 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Witam, robię nową edycje mojego serwera i nie wiem jak usunac itemy i wszystko graczą... Usunalem konta zeby od nowa sie rejestrowac ale nie itemy .. nie wiem gdzie? pomoze ktos? Stawiam repke za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 (edytowane) Wejdź w 'world' i usuń 'playerdata'. Następnie zrestartuj serwer. Edytowane 1 listopada 2018 przez gnomq2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Medyk324 35
Witam, robię nową edycje mojego serwera i nie wiem jak usunac itemy i wszystko graczą... Usunalem konta zeby od nowa sie rejestrowac ale nie itemy .. nie wiem gdzie? pomoze ktos?
Stawiam repke za odpowiedz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi