ErrorTV 8 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 (edytowane) Jak ustawić jakiś item dla gracza w konkretne miejsce w eq? Edytowane 18 października 2018 przez LjayPL789 Poprawiam formatowanie. Następnym razem będzie warn Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 (edytowane) set slot <slot> of player's current inventory to <item> Edytowane 17 października 2018 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RexuTV 3 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 command /dajkompas [<text>]: trigger: format slot 44 of player with 1 of clock named "&8» &a&lKLIKNIJ MNIE &8«" with lore "&8» &7Jezeli chcesz otworzyc menu kliknij, mnie!" to be unstealable on right click: if player's tool is clock named "&8» &a&lKLIKNIJ MNIE &8«" with lore "&8» &7Jezeli chcesz otworzyc menu kliknij, mnie!": cancel event open chest with 3 rows named "&8» &c&lMenu" to player format slot 0 of player with 1 of stone named "&8» &aJuz mi sie nie chce xd" with lore "" to be unstealable U mnie działa tylko na gm 1 xd (taki przykład) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 19 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 19 października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ErrorTV 8
Jak ustawić jakiś item dla gracza w konkretne miejsce w eq?
Edytowane przez LjayPL789Poprawiam formatowanie.
Następnym razem będzie warn
Notatka dodana przez bludis
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi