RexuTV 3 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Witam, wiem, że to być może głupie pytanie, ale nie umiem dzisiaj myśleć i pisząc jeden skrypt, potknąłem się na taką przeszkodę. Nie wiem jak zrobić, aby trzeba było czekać tyle sekund, ile jest w argumencie. Niestety "wait arg 1 seconds" nie działa. command /odczekaj [<number>]: trigger: send "Zaczynam" to player wait arg 1 seconds send "Kończę" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 command /odczekaj [<number>]: trigger: send "Zaczynam" to player loop arg 1 times: wait 1 second send "Kończę" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RexuTV 3 Opublikowano 16 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Dzięki @bvcz. Używałem tego już tyle razy, ale o tym nie pomyślałem... xd Nie myśle dzisiaj. DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RexuTV 3
Witam, wiem, że to być może głupie pytanie, ale nie umiem dzisiaj myśleć i pisząc jeden skrypt, potknąłem się na taką przeszkodę.
Nie wiem jak zrobić, aby trzeba było czekać tyle sekund, ile jest w argumencie. Niestety "wait arg 1 seconds" nie działa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi