Skocz do zawartości

Sponsor dla projektu RimCore.pl [EasyHC]

Shain
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ja jestem Shain!

Poszukuję sponsora który mógłby sfinansować bardzo duży projekt serwera EasyHC o nazwie RimCore.pl

Serwer nie jest jak mnóstwo serwerów które można znaleźć w internecie. Jest to bardzo dobrze dopracowany projekt z mnóstwem autorski rzeczy i rozwiązań

takich jak: komendy w GUI, skoczki, jetpacki, i wiele, wiele innych ciekawych rozwiązań.

Na start edycji mamy specjalny skrypt który zablokuje kity tak aby działały dwie godziny po starcie serwera, aby wszyscy gracze nawet Ci którzy nie zakupili rangi mieli równe szanse.

Na starcie będą także tylko żelazne sety, puki kity nie zostaną włączone. Myślę, że jest to naprawdę fajne rozwiązanie.

Jeżeli na starcie edycji będzie bardzo dużo graczy (a spodziewamy się tego) to będziemy wpuszczać graczy falami tak aby serwer był obciążony z lagów.

Serwer jest już praktycznie gotowy. Domena zakupiona, pluginy przygotowane, brakuję nam tylko spawna i przygotowania ItemShop.

Cały serwer planujemy postawić na VPS 10GB RAM na którym chcemy także postawić Itemshop dla serwera.

Koszt takiego serwera to ok. 60 zł na edycję (1 miesiąc) niestety nie posiadamy takich funduszy.

A planujemy także zakupić dodatkowy i dużo mniejszy serwer, który służył by jako serwer logujący, aby zmniejszyć lagi na serwerze spowodowane dużą ilością graczy wchodzących na raz.

Dlatego oferuje zostanie sponsorem mojego projektu!

Co oferujemy?

- dobry, szybki kontakt Discord / TeamSpeak

- odpowiednią rangę na serwerze

- zwrot kosztów

- 50% zysków z ItemShop

- dużą liczbę graczy na serwerze co przekłada się na zakupione przedmioty w ItemShop'ie

Czego potrzebujemy?

- ok. 60zł na pierwszą edycję (zakup VPS, itemshopu, ekipy budowniczych, reklam u youtuberow)

- ogólnego wsparcia finansowego w krytycznej sytuacji serwera (bardzo mała szansa)

- dobrego kontaktu

DISCORD: Shain! #6191

--------------------------------------------------------------------------------------------
TANIE I STABILNE SERWERY GIER I VPS BARDZO DOBREJ JAKOŚCI
DISCORD: AidisProPlayer#4324
--------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam p4-smile.png
Edytowane przez Shain

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...