Skocz do zawartości
  • 0

/v w essentials

Wiewi
 Udostępnij

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak chcesz uzyc komendy z sk to wpisujesz /skript:v a jak z essentials to /essentials:v a jesli chcesz usunac komende w ogole, ale bez ingerencji w kod pluginu to wchodzisz w plik plugin.yml essentialsa i w sekcji commands i szukasz komendy vanish, masz tam aliasy z nich usuwasz "v" finalnie sekcja vanish powinna wygladac tak

vanish:
    description: Hide yourself from other players.
    usage: /<command> [player] [on|off]
    aliases: [ev,evanish]

• 0

Tylko że ja pobierałem z neta przetłumaczonego essentialsa i on był w winrarze a i tak tam nic nie widzę :/ Dobra może inaczej. Da się tak żeby była ta komenda ale była wyłączona?

Dobra poradziłem już sobie temat do zamknięcia

Nicku

Łączę.

Notatka dodana przez Nicku

• 0

Bez ingerencji w ten plik niczego nie zdziałasz. Możesz jeszcze ew. Zmodyfikować skrypt i zamiast command /v: [...] dać on command "/v": potem usunąć trigger: dodać cancel event, wytabować a potem bawić się zmienną %arguments% i wyciągać z niej pojedyncze argumenty jeżeli takie są do skryptu potrzebne.

• 0

W configu essentials (linijki 84+) masz opcję wyłączania komend z tego pluginu.

W configu essentials (linijka 309) silent join / quit ustawiasz na false.

Edytowane przez ZiemniaQ

• 0
1 minutę temu, Wiewi napisał:

@LuckyPotato nie mam takiej opcji. Też zapomniałem wspomnieć że essentials jest na 1.8.8

Ehhhh... no to jej poszukaj... tak ciężko ctrl+f wklepać i wyszukać dwie frazy? allow-silent-join-quit oraz disabled-commands? Jak ich nie masz to usuń cały folder essentialsa - wtedy wszystko wygeneruje ci się od nowa. ;__:

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...