Nayan 2 Opublikowano 9 września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Cześć, Piszę sobie na wyłączność skrypt na drop ze stone. Nie mam pojęcia czemu Skript mi nie rozumie poleceń z argumentami if arg 1 is not set if arg 1 is "costam" or "costam" if arg 1 is set Jeśli ktoś wie o co chodzi, to chętnie zostanę wyprowadzony z błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Jaka wersja Skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 9 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Skript 1.7.9 z dodatkami: SkQuery WildSkript SkUtilities Serwer ma wersję 1.7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Podaj cały skrypt. @Nayan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 9 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 (edytowane) Przy okazji wytłumaczy mi ktoś czemu nie działają mi wiersze z {_a} i {_b}? Dużego doświadczenia nie mam w skryptowaniu, przy tym skrypcie brałem pomysły i sposób pisania z kilku różnych i postarałem się to skleić w całość. Prawie wyszło Edytowane 9 września 2018 przez Nayan Przeniesiono na code.skript.pl Przeniosłem skrypt na code.skript.pl Notatka dodana przez JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Poprawiony skrypt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 10 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Sam zdążyłem poprawić, ale dzięki za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nayan 2
Cześć,
Piszę sobie na wyłączność skrypt na drop ze stone. Nie mam pojęcia czemu Skript mi nie rozumie poleceń z argumentami
if arg 1 is not set
if arg 1 is "costam" or "costam"
if arg 1 is set
Jeśli ktoś wie o co chodzi, to chętnie zostanę wyprowadzony z błędu
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi