Kozaczekkw 16 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Witam, mam pytanie , zrobilem sb odliczanie czasu every 1seconds: loop all players: if {cos.loop-player%} > 0: remove 1 from {cos.loop-player%} I potem gdy sb sprawdzam czas che aby mi wyskakiwalo mi powiadomienie w Dniach , Godzinach ,minutach i sekundach Mam nadzieje ze wiecie oco mi chodzi. Chce to uzyc do moich kitow. Edytowane 5 września 2018 przez Kozaczekkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) jak masz zmienną np. {_time}, która jest liczbą sekund to to chyba zadziała set {_k} to "%{_time}% seconds" parsed as timespan send "%{_k}%" moje działa lul, tylko przy większych liczbach sekund nie podaje minut i sekund tylko dni i godziny, ale przy tak dużych odstępach czasu godzina wte czy wewte nie robi różnicy Edytowane 5 września 2018 przez LloydPL Kozaczekkw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 variables: {minutes.%player%} = 00 {seconds.%player%} = 00 every 1 second: if {seconds.%player%} < 60: add 1 to {minutes.%player%} remove 60 from {seconds.%player%} stop else: add 1 to {seconds.%player%} stop Nie wiem czy to będzie działać xD Kozaczekkw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 5 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Nie dziala :c Dalem rade zrobic to sam , dziekuje Plusiki za cheć . Do zamkniecia. Edytowane 5 września 2018 przez Kozaczekkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozaczekkw 16
Witam, mam pytanie , zrobilem sb odliczanie czasu every 1seconds: loop all players: if {cos.loop-player%} > 0: remove 1 from {cos.loop-player%}
I potem gdy sb sprawdzam czas che aby mi wyskakiwalo mi powiadomienie w Dniach , Godzinach ,minutach i sekundach
Mam nadzieje ze wiecie oco mi chodzi.
Chce to uzyc do moich kitow.
Edytowane przez KozaczekkwOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi