Oedeopol 67 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Witam wszystkich. Poszukuję osób chętnych do moderowania na przyszłym serwerze wolnościowym AZERIA.PL. Krótko o serwerze: Serwer bez spawnu, gracz po pierwszym wejściu teleportowany jest w losowe miejsce na mapie. Teleportacja, ustawianie domów jest niemożliwe. Gracze będą decydować jak będzie wyglądała jego mapa. System sklepów graczy, system czatu z wiadomościami json (najechanie myszką - tam statystyki graczy: czy gracz jest zaufany, współczynnik zaufania, praca oraz informacje o ewentualnej wyższej randze), system ekonomii i prac. System zaufania - obserwuje zachowania graczy, ich poczynania na czacie oraz ich ogólny całokształt. Zaufani gracze będą mieli większe uprzywilejowania w stosunku do niezaufanych. Skala współczynnika zaufania wynosi od 0 do 1000 punktów. Za dobre poczynania punkty będą dodawane, za złe - odejmowane. System korowania drzew - przy korowaniu wypada patyk, po ścięciu okorowanego drewna wypadają 4 deski (wyjątkiem jest ścinanie go przytrzymując shift, wtedy wypada okorowany blok drewna). Więcej funkcji serwera będzie dodane w przyszłości. Potencjalnych chętnych na posadę (potrzebuję myślę około 4-6 osób) serdecznie zapraszam da discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Oczywiście zainteresowanych projektem serwera jako zwykli gracze również zapraszam na podany wyżej serwer discord! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Są jakieś wymagania? Opisz siebie, ile masz lat itp.. jaku49 i Mati17102 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 2 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 18 godzin temu, LjayPL789 napisał: Są jakieś wymagania? Opisz siebie, ile masz lat itp.. Szczególnych wymagań nie mam, dlatego nic o tym nie wspominałem. Bartek, 17 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 Ważne byś załączył takie informacje, by było wiadomo kto tworzy taki serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi