MrLucyferek 10 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy a mianowicie bawię się pewnym skryptem od dwóch godzin, i coś mi nie idzie napisał by mi ktoś ten skrypt od nowa? albo coś podobnego? z góry dziękuję Skrypt: Edytowane 28 sierpnia 2018 przez DeltaT Wstawiono w code Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damianekk 26 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Prosze: Ustaw sobie wiadomość. Potke odbierasz komendą /potka Permisja do komendy: potka.admin Edytowane 28 sierpnia 2018 przez Damianekk Zły link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2018 10 godzin temu, Damianekk napisał: Prosze: Ustaw sobie wiadomość. Potke odbierasz komendą /potka Permisja do komendy: potka.admin sądzę że to przez to że mam nie tą wersję skquery ale nie mogę znaleźć jej na wersje 1.11 [10:20:37 ERROR]: ':8193 named "&c&lMala mikstura HP"' is not a valid item data (Potki.sk, line 6: add 1 of potion:8193 named "&c&lMala mikstura HP" to player's inventory') [10:20:37 ERROR]: ':8193 named "&c&lMala miksuta HP"' is not a valid item data (Potki.sk, line 8: if player's tool is potion:8193 named "&c&lMala miksuta HP":') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrLucyferek 10
Witam, potrzebuję pomocy a mianowicie bawię się pewnym skryptem od dwóch godzin, i coś mi nie idzie napisał by mi ktoś ten skrypt od nowa? albo coś podobnego? z góry dziękuję
Skrypt:
Wstawiono w code
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi