Addiss9 44 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 Witam czy ktoś pomógł bym mi zrobić zmienne topki w hologramach które zawierało by Graczy z FunnyGuilds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 Wydaje mi się że to jest niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AKELTV 3 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 Powiem tak. Na moje oko jest to nie wykonalne.. Można to zrobić w pluginie, importując zmienne z FunnyGuilds np. {GTOP1 czy {PTOP1} Lecz jest to dużo roboty.. Jeżeli chcesz to zrobić w pluginie to, radzę ci się pouczyć od Kamilkime. Chyba, że jest udostępniony SourceCode pluginu HolographicsDisplays.. wtedy jest to łatwiejsze i do wykonania w krótszym czasie. Pomógłbym, ale sam robię paczkę EzHC na YouTube. jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 110 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 Więc... Jeżeli jest jakiś sposób na importowanie zmiennych z funny guilds to bedzie to bajecznie proste. Wystarczy ze stworzysz liste z zmiennych od funny guilds i dorobisz do tego funkcje ktora bedzie odswiezala hologramy albo usuwala stare i tworzyla nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 A w skrypcie sje da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Witam czy ktoś pomógł bym mi zrobić zmienne topki w hologramach które zawierało by Graczy z FunnyGuilds
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi