Skocz do zawartości

Zostanę Technikiem/Budowniczym

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jestem CsSkrouble także znany jako uw7, oraz mogę zostać technikiem oraz budownoczym jednocześnie na twoim serwerze.

Jedyne co chcę to:

Dostęp do ftp oraz webftp

I na koniec dodam że jak masz serwer na hostingu enderchest to serdecznie podziękuje ;)

Mój opis:

Mam na imię Patryk mam 14 lat pochodzę z woj. Małopolskiego od 10 roku życia interesowałem się pluginami a skryptami od 12 roku życia, mam doświadczenie w pisaniu skryptów oraz pluginów, pisałem pluginy na teyb kitmap lecz wszystko przepadło po formatowaniu dysku. Interesuję się grami, posiadam dwie premki oraz jedną pelerynkę z optifine. Odrazu upominam że hosting ENDERCHEST powoli upada ponieważ serwery nie wytrzymują prostych pluginów typu essentials i permissionsex nawet przy 3,5gb ramu ;) przyjmuje prawie wszystkie hostingi tylko odrzucam ENDERCHEST'a ponieważ to prawie najgorszy hosting. Ładnie buduje lecz nie mam screenshotów mojich prac ponieważ po formacie dysku C wszystko przepadło ;(. To chyba tyle, pozdrawiam.

Kontakt:

Discord: CsSkrouble#2681

Email: [email protected]

Lub pw na forum

Edytowane przez frizzuczekXDD
bludis

Poprawiam formatowanie.

Notatka dodana przez bludis

https://skript.pl/temat/29147-zostan%C4%99-technikiembudowniczym/

9 minut temu, frizzuczekXDD napisał:

Hej jestem CsSkrouble także znany jako uw7, oraz mogę zostać technikiem oraz budownoczym jednocześnie na twoim serwerze.

Jedyne co chcę to:

Dostęp do konsoli, ftp oraz webftp

(Nie wymagane) 5 zł co miesiąc 

I na koniec dodam że jak masz serwer na hostingu enderchest to serdecznie podziękuje ;)

Opisz cos o sobie np: ile masz lat

Czemu dziekujesz za hosting enderchest? jak ktos ma najdrozszy pakiet jest najdrozszy to sserwer dziala bez lagow ;)))

Dostep do konsoli? po co ci dostep do consli? ftp ci wystarczy ;x

Jak jestes budowniczym to po co ci konsola?

5 zl? po co ci pieniadze jak masz slawe XD

https://skript.pl/temat/29147-zostan%C4%99-technikiembudowniczym/#findComment-192269

W dniu 23.08.2018 o 19:40, frizzuczekXDD napisał:

ponieważ 4 lata temu nie istniał Skript kappa

El6jvCf.jpg

Masz 14 lat i jest 2018. W wieku 13 lat był 2017. 2017-2012=5. Skript istniał od 5 lat :thonk:

znany

Nie znam :nokappa:.

Wbrew pozorom enderchest nie jest taki zły, tylko ma negatywną opinie. tak, wiem wszyscy mnie w tym punkcie skrytykują, jak zwykle

pisałem pluginy na teyb kitmap lecz wszystko przepadło po formatowaniu dysku

Na podstawie czego mamy Ci wierzyć?

Odrazu upominam

Od razu*

ENDERCHEST powoli upada ponieważ serwery nie wytrzymują prostych pluginów typu essentials i permissionsex nawet przy 3,5gb ramu

Nie wiem co Ci upada :nokappa:.

odrzucam ENDERCHEST'a ponieważ to najgorszy hosting.

aternos.me jest gorszy :ancom:.

Edytowane przez Rejszpat
https://skript.pl/temat/29147-zostan%C4%99-technikiembudowniczym/#findComment-192635

26 minut temu, Rejszpat napisał:

El6jvCf.jpg

Masz 14 lat i jest 2018. W wieku 13 lat był 2017. 2017-2012=5. Skript istniał od 5 lat :thonk:

Nie znam :nokappa:.

Wbrew pozorom enderchest nie jest taki zły, tylko ma negatywną opinie. tak, wiem wszyscy mnie w tym punkcie skrytykują, jak zwykle

Na podstawie czego mamy Ci wierzyć?

Od razu*

Nie wiem co Ci upada :nokappa:.

aternos.me jest gorszy :ancom:.

Maluszki ino mówią, że enderchest jest słaby ;).

@topic

Jeżeli chcesz napisać skrypt/plugin dla kogoś wypadałoby dać jakieś portfolio, tak samo z screenami do budowy, i nie ma czegoś takiego jak "miałem formata i fszystko mi sie ósóneło", bo wypadałoby swoje pliki zachować na jakimś pendrive albo nawet wrzucić na jakis hosting ;)

Po twojej ortografii i samych złożonych zdań, wnioskuję, że nie będzie z Ciebie dobrej partii do współpracy.

https://skript.pl/temat/29147-zostan%C4%99-technikiembudowniczym/#findComment-192640

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...