Nieaktywny Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Chciałbym poprosić skrypt, że wybieram tryb np.knock i mnie teleportuje do warp knock i dostaję itemy po zginieciu rodzę się na warpie i dostaje te itemy co dostałem Sorry za orto~pisze na telefonie Edytowane 16 sierpnia 2018 przez Nieaktywny Poprawiam ortografię i interpunkcję. Notatka dodana przez Mati17102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 command /wybierz [<text>]: trigger: if arg-1 is "knock": execute player command "warp knock" give player 1 iron sword of knockback 10 set {wybierz::knock::%player%} to true on respawn: if {wybierz::knock::%player%} is true: execute player command "wybierz knock" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
Chciałbym poprosić skrypt, że wybieram tryb np.knock i mnie teleportuje do warp knock i dostaję itemy po zginieciu rodzę się na warpie i dostaje te itemy co dostałem
Sorry za orto~pisze na telefonie
Edytowane przez NieaktywnyPoprawiam ortografię i interpunkcję.
Notatka dodana przez Mati17102
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi