GamineK 8 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Siemka mam pytanie wyciągnie mi ktoś JARke OtekSectorów? Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Nie umiem sie zbytnio posługiwać githubem oczywiście dam like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 (edytowane) 19 godzin temu, GamineK napisał: Siemka mam pytanie wyciągnie mi ktoś JARke OtekSectorów? Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Nie umiem sie zbytnio posługiwać githubem oczywiście dam like Pobierasz source, importujesz do IDE, buildujesz, gotowe Edytowane 13 sierpnia 2018 przez Rejszpat JJ4KUB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 W dniu 13.08.2018 o 21:27, Rejszpat napisał: Pobierasz source, importujesz do IDE, buildujesz, gotowe no raczej nie =/ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tu masz fajne sektorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GamineK 8
Siemka mam pytanie wyciągnie mi ktoś JARke OtekSectorów? Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Nie umiem sie zbytnio posługiwać githubem oczywiście dam like
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi