uzo77771 2 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Mógłby mi ktoś napisać mały skript który robi cuboida 50x50 w miejscu w ktorym stoi gracz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Mam rozumieć, że skonfigurowanie PreciousStones jest problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uzo77771 2 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Nie, chciałem zrobić to w skripcie, ponieważ jest mi to potrzebne do innego projektu, mógłbyś napisać mi taki krótki skript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uzo77771 2
Mógłby mi ktoś napisać mały skript który robi cuboida 50x50 w miejscu w ktorym stoi gracz?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi