Addiss9 44 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Siemka ! Czy napisał by mi ktoś skrypt na /zglos : który by otwierał skrzynke i klikał w stona i by musiał gracz napisać Nazwę gildi na tabliczce która dostał i by te nazwy gildy zapisywały się w yml Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Addiss9 Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Jak Ty masz zamiar otworzyć tabliczkę w skrypcie? Ewentualnie można zrobić tak, że pisze się na chacie tą nazwę gildii i nikt jej nie widzi - nazwa gildii zapisywała by się tzw "yamlu". @Addiss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 No można tak też Już mam Łączę. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Siemka !
Czy napisał by mi ktoś skrypt na /zglos :
który by otwierał skrzynke i klikał w stona i by musiał gracz napisać Nazwę gildi na tabliczce która dostał i by te nazwy gildy zapisywały się w yml
Edytowane przez Addiss9Literówka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi