Może ktoś mi przerobić tak skrypt abym używając tego się sam nie uderzał i aby zlikwidować te 2 errory... Nie wiem czemu ale są maszcie go tu
command /zniszczenie:
trigger:
give 1 golden hoe of unbreaking 10 named "&c&lAtak Zniszczenia" with lore "&4Strzelaj Lewym I Prawym Myszki!" to player
send " &6&l[Wojownicy Nexusa]"
send " &eOtrzymales Atak zniszczenia!"
on rightclick with gold hoe:
if name of player's tool is "&c&lAtak Zniszczenia":
set {czao} to difference between {opoznienio.%player%} and now
if {czaso} is less than 1 seconds:
send "&c&lZniszczenie!"
else:
shoot a wither skull from player
set {opoznienio.%player%} to now
on leftclick with gold hoe:
if name of player's tool is "&c&lAtak Zniszczenia":
set {czao2} to difference between {opoznienio2.%player%} and now
if {czaso2} is less than 1 seconds:
send "&c&lZniszczenie!"
else:
shoot a wither skull from player
set {opoznienio2.%player%} to now
Pytanie
Parczik 7
Może ktoś mi przerobić tak skrypt abym używając tego się sam nie uderzał i aby zlikwidować te 2 errory... Nie wiem czemu ale są maszcie go tu
command /zniszczenie: trigger: give 1 golden hoe of unbreaking 10 named "&c&lAtak Zniszczenia" with lore "&4Strzelaj Lewym I Prawym Myszki!" to player send " &6&l[Wojownicy Nexusa]" send " &eOtrzymales Atak zniszczenia!" on rightclick with gold hoe: if name of player's tool is "&c&lAtak Zniszczenia": set {czao} to difference between {opoznienio.%player%} and now if {czaso} is less than 1 seconds: send "&c&lZniszczenie!" else: shoot a wither skull from player set {opoznienio.%player%} to now on leftclick with gold hoe: if name of player's tool is "&c&lAtak Zniszczenia": set {czao2} to difference between {opoznienio2.%player%} and now if {czaso2} is less than 1 seconds: send "&c&lZniszczenie!" else: shoot a wither skull from player set {opoznienio2.%player%} to now
Edytowane przez HekuWstawiam w code
Notatka dodana przez Heku
https://skript.pl/temat/28821-potrzebuj%C4%99-z-edytowania-skrypu/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi