TheElektrolusXD 2 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Witam. Mam problem gdyż potrzebuje aby tekst który zapisuje do zmiennej nie był zapisywany w kolorach. I nie chodzi tutaj o użycie uncolored tylko chodzi o to aby np. "&aWitam" wyswietlalo mi sie jako "&aWitam" a nie "Witam" lub "Witam" na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAdamos 24 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Usun plugin essentialschat i bedzie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheElektrolusXD 2 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 @TheAdamos Niestety nie pomogło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Podaj listę pluginow, /plugins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheElektrolusXD 2 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 9 godzin temu, Sh1ft_S napisał: Podaj listę pluginow, /plugins Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 6.08.2018 o 22:53, TheElektrolusXD napisał: Witam. Mam problem gdyż potrzebuje aby tekst który zapisuje do zmiennej nie był zapisywany w kolorach. I nie chodzi tutaj o użycie uncolored tylko chodzi o to aby np. "&aWitam" wyswietlalo mi sie jako "&aWitam" a nie "Witam" lub "Witam" na zielono. set {zmienna1} to "&6Siema" set {zmienna2} to uncolored "&6Siema" set {zmienna3} to "&6Siema" parsed AS text set {_} to uncolored {zmiennaX} send "%{_}%" może któreś będzie działać pamiętam że mi gdy wywoływałem zmienną na chacie pisało właśnie z znakami &6 iwg wiec musiałem dawać colored itp... Edytowane 12 sierpnia 2018 przez nicku1 Dodaje code i polskie znaki. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 /tellraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 3 godziny temu, ProxEQ Gamingowy napisał: Powinno zadziałać Nie do końca, napiszesz "&4rak" to wyświetli się "rak" a nie "&4rak" bez koloru xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Godzinę temu, Sh1ft_S napisał: Nie do końca, napiszesz "&4rak" to wyświetli się "rak" a nie "&4rak" bez koloru xd Wyświetli się "4rak" Sh1ft_S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheElektrolusXD 2
Witam.
Mam problem gdyż potrzebuje aby tekst który zapisuje do zmiennej nie był zapisywany w kolorach. I nie chodzi tutaj o użycie uncolored tylko chodzi o to aby np. "&aWitam" wyswietlalo mi sie jako "&aWitam" a nie "Witam" lub "Witam" na zielono.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi