firec 0 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 witam, mam pytanie. Jak zrobic więcej sklepow w chestcommands bo mam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 1 minutę temu, firec napisał: witam, mam pytanie. Jak zrobic więcej sklepow w chestcommands bo mam z tym problem. Dodajesz nowe pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firec 0 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Teraz, JanekMaSkrypta_ napisał: Dodajesz nowe pliki w sensie tam jak mi pisze folder menu to daje tam nowy plik yml tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Teraz, firec napisał: w sensie tam jak mi pisze folder menu to daje tam nowy plik yml tak? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
firec 0
witam, mam pytanie.
Jak zrobic więcej sklepow w chestcommands bo mam z tym problem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi