SzymiTV 13 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Witam, chciałbym zaprezętować wam mój projekt serwera teamspeak3 który chcę otworzyć w najbliższym czasie. Serwer będzie posiadał: > xBot > Administrację +16 > Stabilną maszynę/serwer > Licęcje 128 slotów na start > zautomatyzowany serwer np:(automatyczne nadawanie rang) > pomoc 24/7 > domenę oraz wiele więcej udogodnień, z serwerem chciałbym wystartować do końca wakacji. kogo poszukuję: > Youtuber - Promowanie teamspeak'a > Grafik - Tworzenie grafiki dla serwera > Ta - pomoc użytkowniką ts3 oraz utrzymanie porządku > Sponsor - utrzymywanie pienięrzne serwera > Technik ts3- pomoc przy tworzeniu jak i zmianach serwera Wszelkie info co do wynagrodzeń proszę kierować na pv tam podaje discorda email lub fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 28 minut temu, SzymiTV napisał: > xBot Zamierzasz wykupić pełnoprawną wersję wraz z zapleczem webowym? Cytat Licęcje 128 slotów na start Hosting, czy dzierżawa u kogoś innego z licencją? Cytat pomoc 24/7 Nie jest to możliwe, także ogranicz się max do 10/7. Jeżeli usatysfakcjonuje mnie twój re-komentarz będę skory do współpracy na stanowiskach; TA oraz Pomocniczy Technik (nie angażuje się w budowę tsa, ale za to mogę doradzić, czy wskazać, jak osiągnąć dany efekt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 1. Pełna wersja xbot którą już posiadam. 2. Licencję kupuje na siebie oraz maszynę dedykowaną lub vps, nie będę korzystał z gotowych usług ponieważ są gorsze i droższe. 3. 24/7 może nie ale z 16\7 tak ponieważ bardzo dużo siedzę na komputerze i ts3. @_Of3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 11 godzin temu, SzymiTV napisał: Witam, chciałbym zaprezętować > Sponsor - utrzymywanie pienięrzne serwera Te błędy, to już sobie zapewniłeś zgraną ekipę po tym jak się pokazałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 55 minut temu, SzymiTV napisał: 1. Pełna wersja xbot którą już posiadam. Będę narzekać, że xBot, ale mniejsza - nie mój serwer. 57 minut temu, SzymiTV napisał: 3. 24/7 może nie ale z 16\7 tak ponieważ bardzo dużo siedzę na komputerze i ts3. Mimo tego nie będziesz w stanie dzień w dzień tego potrzymać - przemyśl rozłożenie godzin centrum pomocy na 12-22:00, w weekendy 10-22:00. Pomijając górną część mojej wypowiedzi, jeżeli jesteś chętny przyjąć mnie w swoje szeregi odezwij się do mnie na discordzie (discordtag znajdziesz na moim profilu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) @ViRtuOZZ@Virtuosso Każdy może popełnić błąd w pisowni, pozatym 2 błędy ortograficzne które mi wytykasz to nie wytłumaczenie do twojej wypowiedzi. Edytowane 3 sierpnia 2018 przez SzymiTV Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi