TheAdamos 24 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Witam. Prezentuję mój pierwszy MINI Core skryptów! Jako iż to mój piewszy Mini Core Proszę o wyrozumiałoŚć. Wszystkie skrypty są mojego autorstwa. Skrypt ma 315 linijek. Skrypty w skrypcie *WTF? XD* - Vanish - Pomoc - Helpop - Msg - Broadcast - Ban - Kick - Mute Skrypt pisalem ok. 2 godzin. KOD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 października 2018 przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 core nie ma większości tych komend. Jednak skrypt jest napisany na szybko, daj variables i options(o ile tam są) na górę. TheAdamos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 28 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Dalem na gore c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) zamien all command /pl itp na np: on command: command is "pl" or "me": IF player has permission "zakazane": stop else: cancel event send "&cBrak uprawnień! " core 5/10 Edytowane 2 sierpnia 2018 przez nicku1 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku TheAdamos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 29 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 Teraz, xAxee napisał: zamien all command /pl itp na np: on command: command is "pl" or "me": IF player has permission "zakazane": stop else: cancel event send "&cBrak uprawnień! " core 5/10 Wiem, ale nie wiedzialem jak to zrobic xDD wolalem tak. Dziekuje za 5/10 ToxiCSK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi