NiewiadomyYYXX 1 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Czesc Mam Serwer BungeeCore polaczony z innym 2 serwerami na ktorych mam skrypt i mam pytanie czy istnieje pozliwosc wczytania np. serwer 1 Jak wartosc {Hajs.%player%} sie zmnieni na np. 10 to czy jak gracz zmieni serwer na 2 to wartosc sie ustawi taka jak na serwerze 1 Jesli jest taka mozliwosc badz jakis dodatek do skrypt ktory to umozliwia to prosze o pomoc. PS. Przepraszam za brak polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Spoiler Co to jest BungeeCore? Znam plugin na BungeeCorda Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, ale nie znam silnika Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to synchronizuje pieniądze z Vaulta Edytowane 29 lipca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NiewiadomyYYXX 1
Czesc
Mam Serwer BungeeCore polaczony z innym 2 serwerami na ktorych mam skrypt i mam pytanie czy istnieje pozliwosc wczytania np.
serwer 1 Jak wartosc {Hajs.%player%} sie zmnieni na np. 10 to czy jak gracz zmieni serwer na 2 to wartosc sie ustawi taka jak na serwerze 1
Jesli jest taka mozliwosc badz jakis dodatek do skrypt ktory to umozliwia to prosze o pomoc.
PS. Przepraszam za brak polskich znakow
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi