Cześć, nudziło mi się wieczorem więc zacząłem robić osobne chaty dla np. vipów, modów i adminów.
Chodzi bardziej o to żeby wszystko było w jednym skrypcie, ale niestety nie działa mi to zbytnio nie wiem dlaczego, proszę o pomoc - pierwszy skrypt ^^
#-###########################-##- Chat Vipa -##-###########################-#command /v [<text>]: trigger: if player has permission "vipchat": if arg is not set: send "&7&lPoprawna forma &b&l/v <wiadomosc>" else: loop all players: loop-player has permission "vipchat": send "&e&lVCHAT &e%player%: &a%colored arg%" to loop-player else: send "Ten Chat jest dostepny tylko dla Graczy VIP."#-###########################-##- Chat Moda -##-###########################-#command /m [<text>]: trigger: if player has permission "modchat": if arg is not set: send "&7&lPoprawna forma &b&l/m <wiadomosc>" else: loop all players: loop-player has permission "modchat": send "&a%player%: &a%colored arg%" to loop-player else: send "to jest chat modow"#-###########################-##- Chat Admina -##-###########################-#command /a [<text>]: trigger: if player has permission "adminchat": if arg is not set: send "&7&lPoprawna forma &b&l/a <wiadomosc>" else: loop all players: loop-player has permission "adminchat": send "&c%player%: &c%colored arg%" to loop-player else: send "To jest chat adminow "
Pytanie
KrimaseKK 0
Cześć, nudziło mi się wieczorem więc zacząłem robić osobne chaty dla np. vipów, modów i adminów.
Chodzi bardziej o to żeby wszystko było w jednym skrypcie, ale niestety nie działa mi to zbytnio nie wiem dlaczego, proszę o pomoc - pierwszy skrypt ^^
Z góry dziękuje za pomoc ;)
Edytowane przez KrimaseKKOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/2854-skrypt-osobnych-chat%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi