Witam!
Postanowiłem zaktualizować silnik z wersji 1.8 na 1.12 i po tym zabiegu (oczywiście wszystkie pluginy poprawnie zainstalowane na wersję 1.12) w skryptach wywala błędy.
Wyczytałem, że skUtilities jest jakby aktualizowaną wersją WildSkript, dlatego pomyślałem, że WildSkripta nie potrzebuję, więc go wywaliłem.
Zauważyłem jednak, że zamiast dodatku skQuery znalazłem tylko skQuery - Lime - po czym wgrałem go na serwer - może wina stoi po stronie tego dodatku? Co on w ogóle zmienia? (wcześniej wszystkie skrypty działały)
Screen z errorami: >> KLIK <<
Z góry mówię, że przy wyświetlaniu scoreboardów również wywala błąd - Can't understand this condition/effect
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Pytanie
Kamill0s 47
Witam!
Postanowiłem zaktualizować silnik z wersji 1.8 na 1.12 i po tym zabiegu (oczywiście wszystkie pluginy poprawnie zainstalowane na wersję 1.12) w skryptach wywala błędy.
Wyczytałem, że skUtilities jest jakby aktualizowaną wersją WildSkript, dlatego pomyślałem, że WildSkripta nie potrzebuję, więc go wywaliłem.
Zauważyłem jednak, że zamiast dodatku skQuery znalazłem tylko skQuery - Lime - po czym wgrałem go na serwer - może wina stoi po stronie tego dodatku? Co on w ogóle zmienia?
(wcześniej wszystkie skrypty działały)
Screen z errorami: >> KLIK <<
Z góry mówię, że przy wyświetlaniu scoreboardów również wywala błąd - Can't understand this condition/effect
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
https://skript.pl/temat/28532-b%C5%82%C4%99dy-po-zaktualizowaniu-silnika-do-112/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi