[email protected] 2 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 (edytowane) Witam. Napisalem skrypt na sklep za coinsy, w sprzedawaniu dałem set 4/3 i jak mam zrobić if player don't have 1 diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 and 1 diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3: [ w tym jest błąd ] żeby było jako 1 ten set a nie w kilka linijkach np. if player don't have 1 diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3: if player don't have 1 diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3: ponieważ gdy nie mam helmu a mam klate 4/3 to i sprzeda tylko klate a ja chciałbym żeby gracz musiał mieć to i to :/! Edytowane 23 lipca 2018 przez [email protected] Wstawiam w znacznik code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 set {_h} to diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 set {_k} todiamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3 if player doesn't have {_h} and {_k}: Spróbuj coś takiego. Jak wciąż nie będzie działać, wyślij screena z errorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 23 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Kamill0s napisał: set {_h} to diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 set {_k} todiamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3 if player doesn't have {_h} and {_k}: Spróbuj coś takiego. Jak wciąż nie będzie działać, wyślij screena z errorami. Są błędy [screen shot]: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 23 lipca 2018 przez [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 set {_h} to diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 parsed as item set {_k} to diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3 parsed as item if player doesn't have {_h} and {_k}: Spróbuj teraz. [email protected] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 24 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 (edytowane) Działa. Wielkie dzięki!. Do zamknięcia! Edytowane 24 lipca 2018 przez [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Witam. Napisalem skrypt na sklep za coinsy, w sprzedawaniu dałem set 4/3 i jak mam zrobić
if player don't have 1 diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 and 1 diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3: [ w tym jest błąd ]
żeby było jako 1 ten set a nie w kilka linijkach np.
if player don't have 1 diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3: if player don't have 1 diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3:
ponieważ gdy nie mam helmu a mam klate 4/3 to i sprzeda tylko klate a ja chciałbym żeby gracz musiał mieć to i to :/!
Edytowane przez [email protected]Wstawiam w znacznik code.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi