Skocz do zawartości
  • 0

Paczka skryptów/pluginów

Michaelek_
 Udostępnij

Pytanie

Witam!

Potrzebuję aby DOŚWIADCZONY skrypter napisał mi kilka myślę stosunkowo prostych skryptów.

Potrzebne skrypty/pluginy:

- Skrypt/plugin na drop z możliwością ustawienia dropu(drop itemu włączony/wyłączony, wysokość dropu, procent etc.), możliwość nadania turbodropa pojedynczemu graczowi jak i całemu serwerowi, prosty w edycji, musi posiadać gui,

- Skrypt/plugin na AntyLogout,

- Skrypt/plugin na odpychanie od spawnu podczas pvp,

- Skrypt/plugin na komendę "/podanieyt" po której wpisaniu na chacie gracz musi wpisać "Link do kanalu yt - ~subskrypcje - czy reklama zostala wstawiona" po czym wszystko zostanie zapisane w bazie danych tak abym mógł to na bieżąco monitorować,

- Skrypt/plugin na "cobblex (komenda /cx) " z możliwością ustawienia dropu z cx oraz procentu w configu,

- Skrypt/plugin antycheat (może być zaawansowany config)

- Skrypt/plugin na "skrzynki" tzn. skrzynki które po postawieniu na ziemi wyrzucają nam przedmioty(do ustawienia w configu jakie i jaki procent),

- Skrypt/plugin na "broadcast" tzn. wiadomość na środku ekranu do graczy na każdym sektorze pod komendą "/bc tresc_wiadomosc"

- Skrypt/plugin na sprawdzanie gracza "/wz nick, /wz odpalony, /wz czysty, /wz przyznanie" 

* Komenda /wz nick teleportuje gracza na wyznaczony region z którego nie może wyjść oraz nie może wpisać żadnej komendy + na chacie na każdy sektor(cały serwer) wyskakuje wiadomość o tym, że gracz został wezwany(do ustawienia w configu)

* Komenda /wz odpalony banuje gracza na określony czas(do ustawienia w configu) oraz wysyła wiadomość na serwer (do ustawienia w configu)

* Komenda /wz czysty wypuszcza gracza i ponownie daje mu dostęp do wszystkiego co miał wcześniej 

* Komenda /wz przyznanie banuje gracza na określony czas(do ustawienia w configu) oraz wysyła wiadomość na serwer(do ustawienia w configu)

- Skrypt/plugin na czyszczenie chatu

- ...

==================

- Zależy mi aby skrypty/pluginy były w jak największym procencie autorskie aczkolwiek mogą być gotowe np. z tego forum.

- W przypadku gdy ktoś podejmie się owego zlecenia za wykonanie wszystkich skryptów/pluginów możliwe jest dogadanie się w kwestii ceny za pracę.

- Zależy mi aby skrypty/pluginy oraz ich configi były jak najbardziej przejrzyste.

Pozdrawiam, Michaelek

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1. Drop ogar config iwg https://skript.pl/temat/21124-sddrop-najlepszy-skrypt-na-drop/

2. Anty log Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

3. da sie to zrobic na regionach ale jak gracz bedzie wchodził tyłem to go nie bedzie odpychać dodalem juz do antyloga

4. Prosz:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

5. Prosz:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

6. co do sprawdzania poszukaj na necie boo mnie teraz nie ma w domu iwg yyy co do all to zadnego nie sprawdzałem bo nie mg gdyby byly bledy napisz tu lub na pw :D

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...