HackerPL 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 Jest może jakiś event na zombie który wchodzi na dany region? Coś na zasadzie: on zombie enter region "cos": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 (edytowane) on enter region "cos": IF entity is zombie: ... w 100% nie jestem pewny czy zadziala Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HackerPL 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 (edytowane) Próbowałem, nie działa Edytowane 21 lipca 2018 przez HackerPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 ale są bledy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HackerPL 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 Teraz, xAxee napisał: ale są bledy? Niee, poprostu on enter nie reaguje na entity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 a powiedz dokladnie co chcesz zrobic bo moze starczy sprawdzanie czy mob jest w regionie iwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HackerPL 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 Jest taka akcja że planuje zrobić spawny mobów pod serwer rpg, i nie chce by moby mi odchodziły od miejsca spawnu, planowałem to wykonać tak że gdy zombi wyjdzie z regiony to w jakiś sposób go przemieszczę z powrotem do środka swojego spawnu, ale nie potrafię go namierzyć gdy wychodzi. Można by to zrobić tak że loopować moby poza tą strefą, ale to będzie mało wydajne. A staram się robić jak najmniej pętli. Chyba że masz jakiś inny pomysł na taki system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HackerPL 0
Jest może jakiś event na zombie który wchodzi na dany region?
Coś na zasadzie:
on zombie enter region "cos":
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi