_CookieMonster_ 48 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Jest możliwe aby przywołać "Tipped Arrow" za pomocą Skripta? Coś w stylu give 1 tipped arrow of speed to player Ważne, aby nie było to dawanie poprzez komendę "give", ponieważ potrzebuje wsadzić tę strzałę w gui :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 strzała ma byc dodawana do EQ czy wystrzeliwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Chcę ją dodać do gui, potrzebuje po prostu sposób na wyrażenie strzały, coś w stylu arrow of leaping albo cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 użyj id tej strzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Próbowałem już, ale zamiast strzały z efektem, dostaję strzałę bez efektu jako wielki kloc bez tekstury. Usunięty#3468 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 19 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 Sprawdź czy masz dobrą wersję skripta itd wszystkiego, A jeśli tak to dopisz ją do aliasów i wpisz alias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 19 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 (edytowane) Mam najnowszą wersję Skripta od bensku. Jak mam dać alias do czegoś co wszędzie nazywa się minecraft:tipped_arrow i ma to samo id? Myślałem też żeby może dodawać po prostu NBT, coś w stylu set {_} to 1 of tipped arrow add nbt tag "{blabla:blabla}" to {_} add {_} to player Ale nigdzie nie mogę znaleźć dodatku na edytowanie NBT itemstackom. Edytowane 19 lipca 2018 przez _CookieMonster_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_CookieMonster_ 48
Jest możliwe aby przywołać "Tipped Arrow" za pomocą Skripta?
Coś w stylu
Ważne, aby nie było to dawanie poprzez komendę "give", ponieważ potrzebuje wsadzić tę strzałę w gui :?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi