Damper 4 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 (edytowane) cls Edytowane 15 października 2018 przez Damper dostosowuje do ciemnego stylu Notatka dodana przez Ixidi Poprawiono formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 nieestetyczna prezentacja. narazie opis serwera na podstawie screenow( brak pradu i nie moge wbic) Minusy wersja 1.7 survival+gildie monotonicznosc plusy minimalistycznie oraz srednie z wygladu spawny co ja bardzo cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damper 4 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 W dniu 18.07.2018 o 10:40, Mine1998 napisał: nieestetyczna prezentacja. narazie opis serwera na podstawie screenow( brak pradu i nie moge wbic) Minusy wersja 1.7 survival+gildie monotonicznosc plusy minimalistycznie oraz srednie z wygladu spawny co ja bardzo cenie Wspieramy każde wersje minecraft od 1.7-1.13 Chcemy dotrzeć do każdego gracza, nie zważając jaką posiada on wersję gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 1.7 to prehistoria. ma zbyt duzo bugów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somka 23 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Widzę że serwer nastawiony jest tylko na wyciąganie pieniędzy od dzieci, życzę szybkiego upadku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 W dniu 6.08.2018 o 21:39, Somka napisał: Widzę że serwer nastawiony jest tylko na wyciąganie pieniędzy od dzieci, życzę szybkiego upadku! Skoro wyciągają pieniądze z dzieci, to najpewniej szybko nie upadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 @Damper wrzucam twoją prezentacje do działu "Nieestetyczne prezentacje". Popraw swoją prezentacje na ciemnym stylu forum, a zostanie ona przeniesiona z powrotem do poprzedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2018 No.. szału nie ma. Prezentacja jest okropna, tak samo jak wygląd strony i zakładek typu regulamin, kontakt etc. Niestety serwer jest p2w, dlatego na nim nie zagram. Ciekawe, co robicie z pieniędzmi zarobionymi przez sprzedaż przedmiotów. Moglibyście zapłacić te 50 zł za ładną prezentację, i zainwestować w stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2018 W dniu 27.08.2018 o 14:14, Impression napisał: No.. szału nie ma. Prezentacja jest okropna, tak samo jak wygląd strony i zakładek typu regulamin, kontakt etc. Niestety serwer jest p2w, dlatego na nim nie zagram. Ciekawe, co robicie z pieniędzmi zarobionymi przez sprzedaż przedmiotów. Moglibyście zapłacić te 50 zł za ładną prezentację, i zainwestować w stronę. Znając życie to pieniądze zarobione z przedmiotów i innych rzeczy są przeznaczane na opłatę maszyn, na których serwery się znajdują. Co do prezentacji, sam ją osobiście poprawiłem dostosowując do ciemnego, jak i jasnego stylu, ale fakt, ona nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam również zobaczyłem stronę i wygląda co najmniej okropnie. Co do samego serwera niewiele mogę powiedzieć, że ja bym nie wspierał już wersji 1.7 z powodu błędów jakie się na niej znajdują. Ponadto, by być lepszym to niestety trzeba płacić a tak być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 306 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi