Skocz do zawartości

Damper

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
W dniu 18.07.2018 o 10:40, Mine1998 napisał:

nieestetyczna prezentacja.

narazie opis serwera na podstawie screenow( brak pradu i nie moge wbic) 

Minusy

wersja 1.7

survival+gildie

monotonicznosc 

plusy

minimalistycznie oraz srednie z wygladu spawny co ja bardzo cenie

Wspieramy każde wersje minecraft od 1.7-1.13 ;) Chcemy dotrzeć do każdego gracza, nie zważając jaką posiada on wersję gry.

W dniu 6.08.2018 o 21:39, Somka napisał:

Widzę że serwer nastawiony jest tylko na wyciąganie pieniędzy od dzieci, życzę szybkiego upadku!

Skoro wyciągają pieniądze z dzieci, to najpewniej szybko nie upadną :angrythonk:

No.. szału nie ma. Prezentacja jest okropna, tak samo jak wygląd strony i zakładek typu regulamin, kontakt etc. Niestety serwer jest p2w, dlatego na nim nie zagram. Ciekawe, co robicie z pieniędzmi zarobionymi przez sprzedaż przedmiotów. Moglibyście zapłacić te 50 zł za ładną prezentację, i zainwestować w stronę.

W dniu 27.08.2018 o 14:14, Impression napisał:

No.. szału nie ma. Prezentacja jest okropna, tak samo jak wygląd strony i zakładek typu regulamin, kontakt etc. Niestety serwer jest p2w, dlatego na nim nie zagram. Ciekawe, co robicie z pieniędzmi zarobionymi przez sprzedaż przedmiotów. Moglibyście zapłacić te 50 zł za ładną prezentację, i zainwestować w stronę.

Znając życie to pieniądze zarobione z przedmiotów i innych rzeczy są przeznaczane na opłatę maszyn, na których serwery się znajdują. Co do prezentacji, sam ją osobiście poprawiłem dostosowując do ciemnego, jak i jasnego stylu, ale fakt, ona nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam również zobaczyłem stronę i wygląda co najmniej okropnie.

Co do samego serwera niewiele mogę powiedzieć, że ja bym nie wspierał już wersji 1.7 z powodu błędów jakie się na niej znajdują. Ponadto, by być lepszym to niestety trzeba płacić a tak być nie powinno.

• 3 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...