kubastion 52 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 Raival Craft? Co to? Jest to serwer stworzony dla graczy. Nad serwerem pracowaliśmy spory czas, przyszła pora na beta testy. Wersja serwera: 1.8.X Co znajdziecie na Naszym serwerze? - kowala u którego można wzmacniać zbroje jak i miecze - czarnoksiężnika u którego można ulepszać enchanty - nowy system łowienia (rodzaje ryb od pospolitych po legendarne) oraz Rybak - nowe surowce takie jak Czarna Ruda, które pojawiają się na mapie - możliwość ulepszania dropu z kamienia - dobrze rozbudowana ekonomia - aukcje, osiągnięcia, rankingi, dzienne misje i wiele więcej! Chcesz to sprawdzić przedpremierowo? Zapisz się na beta testy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prezentacja wkrótce! Pozdrawiam jaku49 i NieJa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 (edytowane) Nic nowego, w roku 2014/2015 gdzieś około miałem serwer EasyHc z dodatkami większość rzeczy, które tutaj napisałeś już wtedy wprowadzałem do gry (rok mogłem pomylić :/) Edytowane 15 lipca 2018 przez Centurion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 Prezentacja to straszna lipa. Nie ma szans żebym się pojawił na tym serwerku. Wersja = przeżytek 18 minut temu, Centurion napisał: Nic nowego, w roku 2014/2015 gdzieś około miałem serwer EasyHc z dodatkami większość rzeczy, które tutaj napisałeś już wtedy wprowadzałem do gry (rok mogłem pomylić :/) Z tym mogę się w 100% zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 16 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 22 godziny temu, Centurion napisał: serwer EasyHc Nie ma nic do dodania XDDD 22 godziny temu, jaku49 napisał: Prezentacja to straszna lipa. Nie ma szans żebym się pojawił na tym serwerku. Wersja = przeżytek Z tym mogę się w 100% zgodzić. Szukamy osób, które z chęcią pomogą, nie łaskawców, dzięki za kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 2 godziny temu, kubastion napisał: Nie ma nic do dodania XDDD Sv + G + mRPG Hmm tylko tym będzie się różnił, że drop będzie około 1% zamiast tych 8%. Po za tym mój serwer wyprzedził Cię 3 lata temu. Tak samo jak @jaku49 może nie do wersji, ale serwer będzie przeżytkiem i raczej nikt nie będzie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 16 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 5 godzin temu, Centurion napisał: Sv + G + mRPG Hmm tylko tym będzie się różnił, że drop będzie około 1% zamiast tych 8%. Po za tym mój serwer wyprzedził Cię 3 lata temu. Tak samo jak @jaku49 może nie do wersji, ale serwer będzie przeżytkiem i raczej nikt nie będzie grał. "miałem serwer" już go nie masz, to o czymś świadczy. Co do "raczej nikt nie będzie grał", we wróżbite się bawisz? Śmieszy mnie taka mentalność. Nie zaśmiecaj tego wątku bo takie komentarze są zbędne i są już "przeżytkiem" (jak to nazwałeś) bo pojawiają się pod każdym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 30 minut temu, kubastion napisał: "miałem serwer" już go nie masz, to o czymś świadczy. Co do "raczej nikt nie będzie grał", we wróżbite się bawisz? Śmieszy mnie taka mentalność. Nie zaśmiecaj tego wątku bo takie komentarze są zbędne i są już "przeżytkiem" (jak to nazwałeś) bo pojawiają się pod każdym postem Ehhh po prostu było już dużo takich serwerów i żaden jakoś się nie wybił w górę. Co do mojego serwera mam dalej go tylko w innej odsłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieJa 11 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 xTopCraft, złodzieje domeny Pyniu333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 17 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 11 godzin temu, NieJa napisał: xTopCraft, złodzieje domeny Nikomu jej nie ukradłem skoro była wolna. Po za tym tworzyłem serwer o podobnej nazwie więc nikt nic nie stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi