MrDominis 3 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Potrzebuje skryptu na komendę którą można używać co jakiś czas /TEST CO 10 SEKUND i gdy ja wpisze gracz to wykonuje się komenda z konsoli Z góry dziękować za pomoc Edytuje nazwę tematu. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: #KOD else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDominis 3 Opublikowano 13 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 7 godzin temu, jaku49 napisał: variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: #KOD else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop a zrobił być coć jeszcze takiego ze jak sie ma permissje "admin" to ten czas go nie obowiązuje a jak ma się permissje "vip" to czas obowiązuje i rozjaśnił byś gdzie mam wpisać ta komendę z konsoli kora będzie się wykonywała po wpisania /test? bo ja tak trochę nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if player has permissions "admin": execute console command "twoja komenda" stop else: if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: execute console command "twoja komenda" else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop Od razu mówię że jeśli ranga ma * to i tak będzie się liczyło. Może by tak plusika za pomoc (tak wiem jestem Żyd i proszę o to ale za darmo to nic nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDominis 3 Opublikowano 13 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 5 godzin temu, jaku49 napisał: variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if player has permissions "admin": execute console command "twoja komenda" stop else: if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: execute console command "twoja komenda" else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop Od razu mówię że jeśli ranga ma * to i tak będzie się liczyło. Może by tak plusika za pomoc (tak wiem jestem Żyd i proszę o to ale za darmo to nic nie ma ) Wiem ze to już 3 prośba ale ja tak trochę a nawet bardzo tego nie ogarniam zrobił byś takie coś ze gdy gracz ma permisje " VIP" to to ta komenda przez konsole się wykona a jak się nie ma tej permisji to sienie wykona (logiczne trochę xdd) i dopisał byś jeszcze jak by jedna linijkę tych komend bo chce żeby się 2 komendy wykonywały i ten + bd morowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Jak dasz naj i lajka to zrobię to. variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if player has permissions "admin": execute console command "twoja komenda" stop if player has permissions "vip": if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: execute console command "twoja komenda" execute console command "twoja komenda" else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop To jest tylko skopiowanie linijek w odpowiednie miejsce. Jest to ostatnie co robię w tym temacie. xAxee i MrDominis 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDominis 3 Opublikowano 14 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 3 godziny temu, jaku49 napisał: Jak dasz naj i lajka to zrobię to. variables: {czasczekaniatest::%player%} = 0 command /test: trigger: if player has permissions "admin": execute console command "twoja komenda" stop if player has permissions "vip": if {czasczekaniatest::%player%} is not set or 0: execute console command "twoja komenda" execute console command "twoja komenda" else: send "Komende mozesz uzyc za {czasczekaniatest::%player%} sekund" every 1 second: loop all players: if {czasczekaniatest::%loop-player%} not 0: remove 1 from {czasczekaniatest::%loop-player%} stop To jest tylko skopiowanie linijek w odpowiednie miejsce. Jest to ostatnie co robię w tym temacie. zrobione heh xd ale oglnie dzieki za help i wogle xd jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrDominis 3
Potrzebuje skryptu na komendę którą można używać co jakiś czas
/TEST
CO 10 SEKUND
i gdy ja wpisze gracz to wykonuje się komenda z konsoli
Z góry dziękować za pomoc
Edytuje nazwę tematu.
Notatka dodana przez Nicku
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi