NasiuleKK 0 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Siema. Zrobiłem skrypt na particlesy a ich nie widze. Nie wyskakują mi żadne błędy i poprawnie sie ładuje. Tutaj macie skrypt. command /particles: trigger: spawn 10 of particle angry villager:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player Ma ktoś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 A masz włączone cząsteczki? Opcje > Ustawienia graficzne > Animacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NasiuleKK 0 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Jak spawnuje komendą to normalnie widze a przez sk nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJ4KUB 59 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 W skrypcie są popsute opcję z particlesami. particlesy nie działają już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NasiuleKK 0 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) A co moge zrobic zeby dzialaly Edytowane 8 lipca 2018 przez NasiuleKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 5 minut temu, NasiuleKK napisał: A co moge zrobic zeby dzialaly Skoro spawnujesz je komendą to zrób tak: command /spawnuj: trigger: execute player command "KOMENDA_OD_SPAWNNOWANIA" //execute console command - aby komenda wykonała się w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) . Edytowane 23 marca przez Magiczny_Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taq 155 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NasiuleKK 0
Siema.
Zrobiłem skrypt na particlesy a ich nie widze. Nie wyskakują mi żadne błędy i poprawnie sie ładuje.
Tutaj macie skrypt.
command /particles: trigger: spawn 10 of particle angry villager:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player
Ma ktoś pomysł ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi