Kiler512 4 Opublikowano 6 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 Witam Mam problem z codeskriptv2 Otóż gdy odpalam link z kodem, wyświetla jedynie mi się puste pole, zakładałem konto, jest nadal to samo. Formatowanie Notatka dodana przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) A wchodzisz w link do kodu czy "Utwórz nowy kod" Powiedz jakiej używasz przeglądarki. Edytowane 7 lipca 2018 przez Rejszpat Kiler512 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 @Rejszpat Wchodzę w link od kodu, jeszcze aż taki zacofany nie jestem Aktualnie używam Przeglądarki Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 46 minut temu, Kiler512 napisał: @Rejszpat Wchodzę w link od kodu, jeszcze aż taki zacofany nie jestem Podaj tego linka, może ktoś po prostu wstawił pusty kod i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) 13 minut temu, Libter napisał: Podaj tego linka, może ktoś po prostu wstawił pusty kod i tyle Kolego, ale każdy link mi tak działa. Mogę dać ss. Edytowane 8 lipca 2018 przez Kiler512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 3 godziny temu, Kiler512 napisał: Kolego, ale każdy link mi tak działa. Mogę dać ss. Po pierwsze nie jesteśmy jeszcze kolegami, a po drugie screeny i linki powinieneś dać na początku tematu, ale lepiej późno niż wcale. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 48 minut temu, Libter napisał: Po pierwsze nie jesteśmy jeszcze kolegami, a po drugie screeny i linki powinieneś dać na początku tematu, ale lepiej późno niż wcale Chciałem być miły, ale dobra .. Link do kodu : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! SS z tego linku : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie daje więcej bo mam przy każdym tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 U mnie działa. Spoiler Wciśnij Ctrl + Shift + I i zrób screena z zakładką Console oraz podaj jakiej wersji Chrome używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) 54 minuty temu, Libter napisał: U mnie działa. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Wciśnij Ctrl + Shift + I i zrób screena z zakładką Console oraz podaj jakiej wersji Chrome używasz. On ma jakiegoś starego Windowsa Nawet numerów linijek nie ma Google nie wspiera już XP Google wspiera Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Windows 10/8.1/8/7 64-bit Pobierz Firefoxa dla x64 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dla x86 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 lipca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 16 godzin temu, Libter napisał: Wciśnij Ctrl + Shift + I i zrób screena z zakładką Console oraz podaj jakiej wersji Chrome używasz. SS z zakładką console - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 67.0.3396.99 (Aktualna) 16 godzin temu, Rejszpat napisał: Google nie wspiera już XP Nie mam XP mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) 10 minut temu, Kiler512 napisał: SS z zakładką console - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 67.0.3396.99 (Aktualna) Nie mam XP mordko Jak masz Viste to to i tak nie zmienia faktu, iż musisz zainstalować Firefoxa, gdyż Google już jej nie wspiera. Masz wersję Googla, która albo blokuje, albo nie wspiera JSa Edytowane 9 lipca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) 40 minut temu, Rejszpat napisał: Jak masz Viste to to i tak nie zmienia faktu, iż musisz zainstalować Firefoxa, gdyż Google już jej nie wspiera. Masz wersję Googla, która albo blokuje, albo nie wspiera JSa Mam 7 (64x Bit) mordo Na Firefoxie tak samo mam ;c Edytowane 9 lipca 2018 przez Kiler512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 1 godzinę temu, Kiler512 napisał: SS z zakładką console - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! I wszystko jasne. Błąd zatwierdzony, naprawa w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 @Kiler512 wyszła aktualizacja, sprawdź czy problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler512 4 Opublikowano 14 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 W dniu 12.07.2018 o 21:07, Libter napisał: wyszła aktualizacja, sprawdź czy problem nadal występuje. Tak, działa! Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 W takim razie przenoszę do naprawionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi