kinkston 52 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Witam szukam dodatków do skripa na np. otwieranie GUI Sam szukałem i nie mg znaleźć Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś znajdę i podeśle. Wszystko oczywiście na wersję 1.5.2 Edytowane 3 lipca 2018 przez kinkston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 SdGui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 @kinkston SKRIPT: >> Kliknij, aby pobrać << Na razie mam tyle, szukam dalej @kinkston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinkston 52 Opublikowano 3 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 33 minuty temu, Sh1ft_S napisał: SdGui a mógłbym prosić o link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Polecam pisać z TuSke, inne można zbugować nawet to "PRO" sdGuihttps://spigotmc.org/resources/tuske.25136/ Edytowane 3 lipca 2018 przez BrixNW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 2 godziny temu, BrixNW napisał: Polecam pisać z TuSke, inne można zbugować nawet to "PRO" sdGuihttps://spigotmc.org/resources/tuske.25136/ Miało być na 1.5.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Rejszpat napisał: Miało być na 1.5.2 Ups, nie zauważyłem XD //nie tego po prostu nie było lulk Edytowane 3 lipca 2018 przez BrixNW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinkston 52 Opublikowano 3 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, LjayPL789 napisał: @kinkston SKRIPT: >> Kliknij, aby pobrać << Na razie mam tyle, szukam dalej @kinkston Nie działają mi nowe skrypty. Typu command /test: trigger: say "hello" Edytowane 3 lipca 2018 przez kinkston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 2 minuty temu, kinkston napisał: Nie działają mi nowe skrypty. Typu command /test: trigger: say "hello" a skąd ty żeś wziął say Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) 26 minut temu, kinkston napisał: Nie działają mi nowe skrypty. Typu command /test: trigger: say "hello" Zamień say na broadcast albo send Edytowane 3 lipca 2018 przez Sh1ft_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinkston 52 Opublikowano 3 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) 12 minut temu, Sh1ft_S napisał: Zamień say na broadcast albo send Pomimo na send nic się nie zmieniło. (pisze mi, że komenda jest nieznana) jeżeli chodzi o błędy to nie ma żadnych. Edytowane 3 lipca 2018 przez kinkston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 /test [<text>] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinkston 52 Opublikowano 3 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 6 minut temu, Sh1ft_S napisał: /test [<text>] nie działa Ale nie odbiegając od tematu dalej poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kinkston 52
Witam szukam dodatków do skripa na np. otwieranie GUI
Sam szukałem i nie mg znaleźć
Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś znajdę i podeśle.
Wszystko oczywiście na wersję 1.5.2
Edytowane przez kinkstonOdnośnik do komentarza
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi